Peugeot 308 sw

Peugeot 308 sw vam ponuja uživanje v čisto vsakem trenutku vožnje. Zakaj se ne bi še vi prepustili njegovemu izraznemu nekonformističnemu slogu? Poleg tega pa vas bodo navdušile še sodobne, nove tehnologije. Slednje so namreč bile zasnovane z namenom, da bo vaš čas v vozilu preživet čim bolj kakovostno. Otresite se stereotipov in za volanom začutite novi Peugeot 308 sw! Prijavite se na testno vožnjo s tem novim karavanom, ki ponuja največ za vaš denar.

Peugeot 308 sw

V nadaljevanju današnjega članka vam bomo predstavili popolnoma novi obraz znamke Peugeot. To je seveda vozilo Peugeot 308 sw, ki ponuja svobodo! V kolikor želite izvedeti več informacij o tem, vas prijazno vabimo, da nadaljujete z branjem. 

Novi karavan Peugeot 308 sw

Novi karavan Peugeot 308 sw ponuja bencinski, dizelski ali pa hibridni motor. V osrčju njegove nove okrasne maske se nahaja najbolj novi logotip znamke, ki se ponaša z impozantno držo. Slednjo poveličujeta podaljšani pokrov motornega prostora in nazaj pomaknjeno vetrobransko steklo.

Peugeot 308 sw

Njegova drzna razmerja, izrazna slogovna podoba ter čutno oblikovana zasnova razkrivajo povsem samozavestno in specifično osebnost, ki kljubuje stereotipom. Obenem pa hkrati ohranja vso svojo praktičnost in tako imenovano modularnost. Naj poudarimo, da se na njegovi izčiščeni silhueti, ki namiguje na kompaktne in razkošne gabaritne mere, izrisujejo atletske linije divje mačke. Tem pa se elegantno pridružujejo tudi kromani elementi, usločen svetlobni podpis in najbolj novi logotip.

Notranjost, ki vas bo prevzela

Na zadnjem delu se nahajajo nepogrešljive luči Full LED 3D z osvetlitvijo, ki sega od enega levjega kremplja pa do drugega. Luči poudarjajo tehnološko naprednost in modernost novega karavana Peugeot 308 sw. Gre za povsem integrirane luči, ki izpostavijo mogočen zadnji del.

Peugeot 308 SW notranjost

Ta del so aerodinamično optimalno izboljšali. Znižali so namreč linijo strehe in potniške kabine v linijo blatniških košev. Na sprednjem delu pa se v podaljšku žarometov nahajajo tudi dnevne luči (DRL), ki so v obliki letvic. Z njimi je ta novi kompaktni karavan pridobil še bolj značilen pogled divje mačke.

Atraktivna zunanjost

Kot smo že omenili, lahko z atletskega in elegantnega profila novega avtomobila opazimo aerodinamične linije ter izklesani zadnji del. Ta namiguje, da se pod njim skriva zelo prostoren, praktično uporaben prtljažnik. Na voljo je tudi funkcija za prostoročno odpiranje, zato se lahko motorizirana prtljažna vrata odprejo in zaprejo zgolj z enim samim gibom noge za enostaven dostop. Naj še poudarimo, da elegantni strešni prtljažni drogovi v svetleči črni barvi izredno prefinjeno poudarijo izčiščene linije, ki so razporejene po karoseriji.

Peugeot

Ker so v novem Peugeotu 308 sw želeli vsako pot narediti zares kot pravo potovanje, so jekleni konjiček opremili s strešnim oknom s spojlerjem. Tako lahko voznik maksimalno izkoristi svetlobo in okolico, skozi katero se pelje. Avtomobil vam ponuja tudi polsamodejno vožnjo, in sicer po zaslugi kombiniranega delovanja prilagodljivega tempomata (s funkcijo Stop and Go) ter tudi aktivnega sistema za zadrževanje vozila na voznem pasu. To je res vse kar potrebujete!

Sistemi za varnost in pomoč pri vožnji

Nazadnje naj vam prestavimo še nekatere elemente, ki v tem novem karavanu poskrbijo za večjo varnost in višjo raven udobja. Na voljo so vam namreč številni sistemi za pomoč pri vožnji in izvajanju manevrov zadnje generacije znamke Peugeot. Opremljeni so z najnovejšimi, kvalitetnimi in nepogrešljivimi funkcijami, kot so na primer:

  • Nova kamera, ki je primerna za pomoč pri vzvratni vožnji pod kotom 180°.
  • Sistem za pomoč pri parkiranju 360° s kar štirimi kamerami.
  • Nadzor mrtvega kota z dolgim dosegom.
Sistemi za varnost in pomoč pri vožnji

Vse to in še veliko več vam lahko ponudi novi Peugeot 308 sw. V kolikor želite o tem prevoznem sredstvu, nakupu, možnostih financiranja idr. izvedeti več informacij, vam svetujemo, da kliknete na zgornji odebeljeni napis. Na spletni strani namreč lahko najdete o tej tematiki še več podatkov in informacij. Hitro kliknite na zgornji odebeljeni napis.

Preberite tudi:

Peugeot,
Peugeot 208,
Peugeot 3008.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *