Outlet spletna trgovina z oblačili

Outlet spletna trgovina z oblačili, ki ponuja vse za vas in vaše malčke na enem mestu! Preverite pestro ponudbo oblačil in obutve za ženske, otroke in dojenčke na izstopaj.si in poskrbite, da boste tokrat izstopali tudi vi. 

Outlet spletna trgovina z oblačili

Izstopaj.si je trgovina z oblačili, ki ponuja vse za ženske, punce, fante in dojenčke. Nakup je možen tako v fizični trgovini kot tudi preko spleta. Trgovina je najprej ponujala samo izdelke za otroke, ki sta jih lastnika trgovine poizkusila tudi na svojih otrocih. Tako sta zagotavljala najkvalitetnejšo izbiro oblačil in obutve za dojenčke in otroke. Z rastjo podjetja pa je rastla tudi želja po širitvi, tako so kmalu začeli ponujati tudi pester nabor izdelkov – oblačil in obutve – za ženske.

Nabor ponujenih izdelkov je precej širok. Trgovina ponuja prav vse za dojenčke, otroke, mladostnike in ženske. Tako rekoč lahko vse oblečete in obujete od glave do pet. 

Vse za ženske

Ženske lahko izbirajo med modnimi oblačili, obutvijo in ostalimi dodatki. V nadaljevanju pa si poglejmo katere kategorije oblačil, obutve in dodatkov ponuja trgovina. Oblačila vam ponujajo pestro izbiro med oblekami in krili, majicami in srajcami, topi, puloverji, jopicami, jaknami, hlačami, trenirkami, kratkimi hlačami, spodnjim perilom in športnimi oblačili. V naboru obutve so na voljo balerinke, superge, sandali, japonke, poletna obutev in obutev za posebne priložnosti. Med dodatki za ženske pa so na voljo zaščitne maske, torbe in nahrbtniki, kozmetične torbice, puščice in ovitki za telefon. Med kriteriji pa lahko izbirate med velikostjo, barvo in blagovno znamko. 

Outlet spletna trgovina z oblačili - vse za ženske

Vse za punce

Trgovina ponuja pester nabor oblačil, obutve in dodatkov tudi za punce. Izbirate lahko med pestrim izborom različnih potiskov in visoko kvaliteto oblačil ter obutve. V kategoriji oblačil za punce so na voljo obleke in krila, majice s kratkimi in dolgimi rokavi, topi brez rokava, puloverji, jopice, jakne, plašči, hlače, trenirke, legice, kratke hlače, kompleti in jeans oblačila. Obutev za punce vam ponuja balerinke, superge, poletno obutev, copate, dežne škornje, zimske škornje, piščančke, gležnjarje in vodoodporno obutev. Dodatki za punce pa zajemajo kape, sončna očala, torbice, nahrbtnike in dodatke za lase. V meniju »Punca« lahko najdete tudi oblačila in obutev za najmlajše deklice. 

Vse za fante 

V meniju vse za fante lahko izbirate med oblačili, obutvijo, dodatki za fante in dojenčke. V pestrem naboru oblačil so vam na voljo majice in srajce s kratkimi in dolgimi rokavi, puloverji, jakne, plašči, hlače, trenirke, jeans, legice, pajkice, kratke hlače, kopalke, spodnje perilo, žabice in nogavičke. V meniju obutev so vam na voljo superge, mokasini za fante, sandali, natikači, japanke, copati, dežni škornji, zimski škornji, piščančki in vodoodporna obutev. Dodatki za fante zajemajo kape in očala. V meniju »Fant« pa lahko najdete tudi vse za fantke in dojenčke moškega spola.

Outlet spletna trgovina z oblačili - vse za fante

Outlet spletna trgovina z oblačili – blagovne znamke

Outlet spletna trgovina z oblačili vam ponuja široko paleto vrhunskih blagovnih znamk. Katere so te pa vam predstavljamo v nadaljevanju. Blagovne znamke, ki jih trgovina ponuja za nakup oblačil, obutve in dodatkov za ženske, otroke in dojenčke pa so naslednje: Apple & Bee, Befado, Blade & Rose, Break & Walk, Butterfly Twists, Chooze, Conguitos, Copa Cop, Coqui, Demar, Dinosoles, Dogo, Freegun, Goby, Happy Hop, Jack & Lily, Jamiks, Ju Ju Be, Lorna Jane, Losan, Marsala, Mayoral, Mikk-Line, Parsa, Petunia Pickle Bottom, Pupill, Rose et Chocolat, Shadez, Spirale, Viking, Sleepless in Warsaw.

Outlet spletna trgovina z oblačili – Nakup preko spleta

Nakup oblačil v outlet spletni trgovini z oblačil lahko opravite tudi preko spleta. Na spletni strani www.izstopaj.si v košarico dodate svoje izbrane izdelke s klikom na gumb »Tole bo moje«. Ko so izbrani izdelki v košarici in želite nakup zaključiti, kliknete na gumb »Želim kupiti«. Ko pregledate izbrane izdelke v košarici, sledi še izbira načina dostave ter plačila, nato pa končen pregled in potrditev naročila. Če imate kakršnokoli vprašanje ali tehnično težavo pa se lahko obrnete na [email protected] ali na 041 376 358. 

Morda vas zanima tudi:
Oblačila za fante
Športna oblačila
Oblačila za jogo

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *