Oblačila za fante

Oblačila za fante je precej priljubljena tematika med mamicami ali očki, ki želijo svoje nadobudneže obleči v kvalitetna in edinstvena oblačila. Če želite izvedeti še več informacij o tematiki – oblačila za fante, vas prijazno vabimo, da nadaljujete z branjem. 

Oblačila za fante

Široka ponudba kvalitetnih oblačil

Modna oblačila za fante lahko najdete že skorajda v vsaki trgovini. Vprašanje pa je, ali so zares kvalitetna. Mi vam zato predstavljamo več kot odlična, kvalitetna in predvsem modna oblačila za fante, ki jih lahko naročite kar preko spletne trgovine Izstopaj.si. Ja, prav ste prebrali! Kar iz domačega naslonjala lahko svojemu otroku hitro in enostavno priskrbite vse kar potrebuje za pomlad, poletje, jesen ali zimo. V ponudbi boste namreč našli majice z dolgimi, kratkimi rokavi, jopice, hoodije, jakne in plašče, trenirke, kratke hlače ter tudi kopalke in še spodnje perilo – torej vse, kar vaš malček potrebuje!

Številne znamke

V njihovi ponudbi oblačil za fante boste zasledili številne znamke, med njimi tudi Mayoral, Losan in Freegun. Njihove značilnosti vam bomo predstavili v nadaljevanju. 

Mayoral

Najprej vam bomo predstavili znamko Mayoral. Ta velja za vodilno v Španiji in na Portugalskem. Izdelujejo oblačila, ki so primerna predvsem za najstnike ali otroke. Njihov cilj je proizvodnja visoke kvalitete in otrokom prijazna oblačila, kjer pa je še vedno v ospredju stil. Naj še poudarimo, da njihove živahne barvne palete, eleganten kroj in dostopne cene skupaj tvorijo vrhunsko znamko. Ta pa dejansko izžareva veliko elana! Verjamemo, da bo ta znamka še zagotovo velik hit pri današnji, modno usmerjeni mladini, ki ima čedalje večje zahteve. 

Mayoral

Losan

Kot naslednjo blagovno znamko pa vam predstavljamo tako imenovalo znamko Losan. Pri njih že več kot 30 let počnejo to, v čemer najbolj uživajo – ustvarjajo oblačila za otroke za vsakdanje življenje s sproščenim in zabavnim občutkom, kjer pa (znova) glavno vlogo igrajo pisane, živahne barve. Njihova oblačila so izredno udobna in jih lahko po želji mešate med seboj. Ves čas se zgledujejo le po zadnjih modnih trendih in si želijo, da bi strankam z oblačili popestrili njihov vsakdan. To pa je tudi tisto, kar želijo doseči in na kar se osredotočajo vsako sezono, ko načrtujejo kolekcije. Nazadnje naj še omenimo, da so oblačila za fante omenjene znamke zasnovana v Španiji, na voljo pa so že v več kot 40 različnih državah.  Vedite, da njihov razpon oblačil sega vse od majhnih pa do velikih številk oziroma velikosti. Zato so primerna tako za dojenčke, malčke kot tudi za najstnike, mladostnike. Njihove kolekcije ponujajo izdelke od 0 do 16 let, poleg tega pa tudi nekatera oblačila za moške in ženske. 

Losan

Freegun

Nikakor pa ne moremo izpustiti še blagovne znamke spodnjega perila – Freegun. Ta je ustvarjena za vse otroke, mladostnike, mame in očke. Končno gre za nekaj drugačnega, kar izstopa! To so pisani vzorci, barvitost, udarni dizajni in močna vizualna sporočila. Vse to izraža svet Freeguna. Slednjega že nekaj let gradijo oblikovalci in kreativci z juga Francije. Močan, dinamičen in predvsem mladosten team ustvarjalcev že od leta 2007 ustvarja No.1 »kul« spodnje perilo za vse. Število njihovih pripadnikov je iz leta v leto večje in se še povezuje. S svojimi udarnimi dizajni namreč že več let navdušujejo ljudi po celem svetu! Občasno svojo pojavnost popestrijo tudi s podporo oziroma sponzorstvom nekaterih drugih znamk ali dogodkov, kot so Tour de France, X Games, Mayor League Baseball, Marvel in še nekatere. Si tudi ti želiš postati Freegun kaliber? Predlagamo ti, da se jim pridružiš z nakupom spodnjega perila na spletni strani Izstopaj.si. Sestavljeno je iz 57 % bombaža, 38 % poliestra in še 5 % elastana. Podloga pa je iz 100 % bombaža. Vedite, da so spodnjice izjemno prijetne na otip. Z veseljem jih bodo oblekli tudi vaši malčki!

 Freegun


Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *