Športna oblačila

Športna oblačila predstavljajo nepogrešljiv kos blaga, ki ga enostavno morate imeti v omari. Pa kaj v omari, še boljše je, če ga imate na sebi! Saj veste, da je športna aktivnost oziroma gibanje z uravnoteženo prehrano pravo zdravilo za telo! Omenjena kombinacija pripomore k boljši fizični pripravljenosti in počutju. Vpliva pa seveda tudi na mentalno zdravje in premagovanje stresa.

Športna oblačila

Zato vam svetujemo, da se čim več ukvarjate s športnimi aktivnostmi! Vendar ne pozabite, da se pred gibalno aktivnostjo tudi primerno opremite. Na tem mestu vam svetujemo, da si kupite športna oblačila. Ta izredno vpojna in elastična oblačila bodo poskrbela, da se boste v kakršnih koli športih aktivnostih počutili udobno. 

V nadaljevanju smo za vas zbrali nekaj informacij o tem, kaj vse vam ponujajo v spletni trgovini SPORTNA-OBLACILA.SI  in o kompresijskih oblačilih.

kompresijska oblačila

Spletna trgovina je amenjena je predvsem tistim športnikom, ki se želijo v športnih oblačilih počutiti udobno. V njihovi trgovini ponujajo velik izbor športnih oblačil za moške, ženske in otroke. Poleg oblačil boste v njihovi ponudbi zasledili tudi bidone (ki so nujni del športne opreme), termovke, detergent za športno perilo, impregnacijske spreje, nosilce za kolesa, športne torbe in še kaj. Skratka vse, kar potrebuje pravi športnik!

Za vas imajo v ponudbi tudi darilne bone, s katerimi lahko razveselite vaše najbližje (v vrednosti 10, 20 ali 30 evrov). 

darilni boni

Pa si poglejmo, kaj daje njihovim oblačilom naziv športna oblačila.

Kompresijska oblačila

Kompresijska športna oblačila veljajo za zelo kvalitetna, saj so narejena iz tehničnih tkanin in prepletena z najbolj sodobno nano tehnologijo. Tako pri treningu kot tudi pri regulaciji vašega telesa, vam bodo ta oblačila pomagala pri doseganju ciljev. 

V omenjeni spletni športni trgovini ponujajo kvalitetna kompresijska oblačila pod imenom VIRUS ( znotraj pa so predstavljene skupine športnih oblačil STAY COOL, STAY WARM, ENERGY BIOCERAMIC, X-FORM).

Prednosti kompresijskih športnih oblačil je kar veliko. Poleg tega, da omogočajo večjo stabilnost mišic (kar pomeni, da je dosti manj možnosti za poškodbe), vplivajo tudi na hitrejše kroženje krvi med samo aktivnostjo in po njej. S tem zmanjšujejo nastanek mlečne kisline, kar pa pomeni, da lahko trenirate nekoliko dlje, kot bi sicer. Kompresija nudi tudi podporo vezi, sklepov in mišic. Vpliva še na povečanje prekrvavljenosti vaših mišic, pripomore k večjemu dotoku kisika in posledično k hitrejši regeneraciji mišic. Skratka, bolj hitro kot se boste regenerirali, bolj hitro boste spet lahko aktivni. 

Kompresijska oblačila so zares odlična, saj so namenjena za skorajda vse športne aktivnosti. V prvi vrsti so »priporočljiva obleka« pri pohodništvu, kolesarjenju, tekanju, vadbi v fitnesu, aerobni vadbi, rolanju, triatlonu, veslanju in še drugih. Lahko bi rekla, da jih lahko imate oblečene skorajda neprestano. 

Mi vam lahko zagotovimo, da vam bo vaše telo v omenjenih oblačilih definitivno zelo hvaležno. Športna oblačila namreč tudi zelo učinkovito odvajajo vlago stran od vašega telesa in jo vpijejo. V kolikor ste radi oblečeni letnemu času primerno, vam v kolekciji STAY WARM ponujajo zimska športna oblačila, ki bodo ohranjala toploto vašega telesa. Za vroče poletne dni pa so v kolekciji STAY COOL poskrbeli, da vas bodo športna oblačila blagodejno ohladila. 

Glede na to, da je v trgovini resnično velika ponudba, ne dvomimo v to, da se tam najde tudi nekaj za vas!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *