Olivno olje za lase

Olivno olje za lase spodbuja rast las in jim zagotavlja zdravje. Olivno olje je torej mnogo več kot le okusno živilo, saj v sebi skriva še veliko zdravilnih učinkov. Med drugim znižuje vrednost holesterola v telesu in je izredno lahko prebavljivo. Ali ste vedeli, da kakovostno olivno olje vsebuje veliko vitaminov in hranilnih snovi? Da, res je! Poleg tega pa ga sestavljajo tudi antioksidanti, ki preprečujejo nastanek rakavega obolenja. Zelo pogosto se uporablja za negovanje razdražene kože, saj prispeva k hitrejši obnovi hrapave in razpokane kožne povrhnjice.

V nadaljevanju tokratnega članka vam bomo predstavili še več informacij o tej tematiki. Vljudno vas vabimo, da nadaljujete z branjem. 

Olivno olje za lase je torej pomemben dodatek pri negi vaših las in lasišča. Spodbuja obnavljanje in rast las ter jih hkrati tudi hrani. To olivno olje za lase so s pridom izkoristili tudi pri podjetju DidiCares. Pri njih se ukvarjajo s frizerstvom, kjer so vsak dan v stiku s strankami. Slednje pa imajo najrazličnejše strukture las. Ker vsem želijo ponuditi le najbolj kvalitetne izdelke za lase, so ustvarili popolno mešanico in jo združili v eno olje za lase. Polnijo ga na Slovenskih tleh v naravi prijaznih in urejenih pogojih. Čisto vsa olja, ki sestavljajo en končni produkt, so naravna in hladno stiskana. Ta olja so vrhunske kakovosti! V eni embalaži je 100 ml olja, ki ga sestavljajo: mandljevo, olivno, jojoba, kokosovo, ricinusovo olje in pomemben vitamin E. Vse naštete sestavine imajo pomemben vpliv na hitrejšo rast, moč in čvrstost vaših las! Zagotavljamo vam, da boste z redno uporabo tega produkta zmanjšali tudi lomljenje vaših las. Za DidiCares olje za regeneracijo lasišča in las (100 ml) boste odšteli 49 evrov.

Olivno olje za lase

Na tem mestu vas moramo opozoriti še to, da je izdelek namenjen le za zunanjo uporabo. Shranjujte pa ga na hladnem in suhem mestu, ki ni dosegljiv otrokom. 

Preberi tudi ricinusovo olje za lase.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *