Ricinusovo olje za rast las je obogateno s pomembnimi vitamini in minerali. Med njimi je tudi vitamin E, ki se pogosto uporablja za nego las in lasišča. Ricinusovo olje je rastlinskega izvora in se pridobiva iz rastline, ki se imenuje ricinus. Slednja je sicer strupena, vendar je njeno olje cenjeno v zdravstvu, saj ima blagodejne in pozitivne učinke na človeško telo. Poleg tega, da ga uporabljajo za negovanje kože in las, pa ima pozitiven učinek tudi na delovanje jeter, zmanjšuje vnetja in odpravlja (menstrualne) bolečine.

V nadaljevanju tokratnega članka vam bomo predstavili produkt, ki med drugim vsebuje tudi zelo pomembno ricinusovo olje za rast las. V kolikor vas zanima ta tematika, vas vljudno vabimo, da nadaljujete z branjem.

Podjetje Didicares, ki se ukvarja s frizerstvom, je pred kratkim odkrilo produkt, kako lahko poskrbite za zdravje lasišča in vaših las. To je olje DidiCares za regeneracijo lasišča in las. V steklenički je 100 ml tega kvalitetnega olja, ki bo pospešilo rast vaših las. Ta produkt je nastal na podlagi večletnega raziskovanja, eksperimentiranja in odkrivanja raznolikih kombinacij olj. Sestoji iz 100 % naravno hladno stiskanih olj, ki so najvišje kakovosti. Kot smo že omenili, ga sestavlja ricinusovo olje za rast las, mandljevo, jojoba, olivno, kokosovo olje in še vitamin E.

Ricinusovo olje za rast las

Pa naj vam na kratko predstavimo, kako se uporablja Didicares olje. Najprej dobro pretresite in odprite stekleničko. Nato tri ali štiri merice nanesete na suho lasišče. Zelo pomembno je, da ga dobro vmasirate v lasišče in po konicah las. To storite vsaj enkrat na teden, in sicer zvečer pred spanjem. Tako pustite olje na laseh čez celo noč. Po nočnem tretmaju pa si dobro dvakrat našamponirajte in sperite lase. V kolikor boste uporabljali olje dvakrat tedensko, bo količina (100 ml) zadostovala za približno 3 mesece.

Poskrbite za voljnost vaših las in preizkusite olje Didicares!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *