Didicare

Didicare je podjetje, ki se primarno ukvarja s frizerstvom. To seveda pomeni, da so vsak dan v stiku s strankami, ki imajo zelo različne strukture las. Ker vsi zaposleni želijo svojim strankam ponuditi le najbolj kvalitetne produkte za nego las, so se odločili, da poiščejo tista olja, ki bodo poskrbela za regeneracijo že na lasišču. Na tržišču je sicer veliko število izdelkov za nego las, vendar so le-ti osredotočeni na sijaj in voljnost las ter poskrbijo za regeneracijo od zunaj navznoter. Za zdrave in goste lase pa je potrebna regeneracija že na samem lasišču!

Njihova želja po odkrivanju primernega produkta za negovanje las je bila dolgo časa zelo velika, zato so po večletnem eksperimentiranju, raziskovanju, odkrivanju in testiranju različnih izdelkov ugotovili, katera so tista prava olja, ki lahko lasišče negujejo, regenerirajo in posledično poskrbijo za pospešeno rast las. Tako so ustvarili njihov najbolj glavni produkt: DidiCares olje za regeneracijo lasišča in las (100 ml). Slednji vsebuje 100 % naravno hladno stiskana olja, ki so znani po najvišji kvaliteti. To so: kokosovo, mandljevo, jojoba, olivno, ricinusovo olje in zelo pomemben vitamin E. Vse te sestavine so združene v eni steklenički in vplivajo na hitrejšo rast, moč, čvrstost in zdravje las. Po redni uporabi pa boste opazili, da se lasje ne bodo niti več lomili.

Didicare

Poleg omenjenega produkta prodajajo v njihovi spletni trgovini tudi DidiCares krtačo in kapo za lase in lasišče. V kolikor pa bi želeli kupiti vse izdelke skupaj v eni lepi embalaži, pa lahko naročite paket DidiCare, v katerem boste dobili vse našteto (olje, krtačo in kapo).

Predlagamo vam, da s klikom na zgornji odebeljeni napis preverite ponudbo, ki so jo za vas pripravili v podjetju Didicare. Poskrbite za to, da bodo vaši lasje zdravi! Zagotavljamo vam, da boste z močnimi in lepimi lasmi tudi vi bolj samozavestni in zadovoljni.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *