Ococolors

Ococolors

Ococolors je Slovensko podjetje, ki se ukvarja z izdelavo različnih artiklov, ki nam omogočajo boljšo in kvalitetnejšo vadbo pri različnih športih in aktivnostih. V podjetju so se osredotočili predvsem na aktivnosti, ki jih izvajajo tako moški, kot ženske.

Njihovi produkti pa so osredotočneni na nežnejši spol. Ococolors nam ponuja rokvice za yogo, nogavice za yogo, pilates in ples. Izbirate lahko med različnimi barvami, ki se kot komplet odlično ujamejo. V kolikor vas zanimajo njihovi produkti vas vabimo, da si ogledate spletno trgovino in preverite cene artiklov, ki vas zanimajo. Mi pa vam bomo v nadaljevanju članka predstavili glavne prednosti, ki nam jih njihovi izdelki ponujajo.

Nogavice za yogo

Nogavice za yogo so na voljo v različnih barvnih kombinacijah, ki jih lahko najdemo na njihovi spletni strani. Po podatkih podjetja ococolors se večino strank odloči za nakup obeh artiklov. Izberejo torej nogavice in rokavice hkrati. Največkrat se odločijo za nakup dveh identičnih baru, nekaj pa je tudi takšnih, ki imajo radi različne barvne kombinacije. Pri nogavicah za yogo boste imeli prav tako na voljo različne velikosti. Kar je povsem logično, saj imamo različno velika stopala.

Nogavice za pilates in yogo imajo na spodnji strani posebno kumjasto podlago, s pomočjo katere vam zagotovijo odličen oprijem s podlago. Prav tako pa boste s pomočjo ococolors nogavic zagotovili čistočo svojih stopal.

Za vse tiste, ki vadite v “hladnejših” prostorih, pa vam bodo prav te nogavice nudile dovolj močno “gretje”.

Rokavice za yogo

Rokavice za yogo so na voljo v identičnih barvah, kakor nogavice. Prav tako pa imajo na spodnji strani posebno gumjasto podlago, ki bo poskrbela za dober oprijem, ki ga med vadbo potrebujete.

V kolikor se zanimate za nakup ali imate dodatna vprašanja vam predlagamo, da se obrnete na ococolors preko telefonske številke ali malia. Te podatke boste našli na njihovi spletni strani. Prav tako pa vas vabimo, da preberete vse ostale naše članke!

ococolors
Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *