Notranja keramika

Notranja keramika ponuja izredno pestro izbiro različnih ploščic, s katerimi lahko oblagate notranje prostore. Med najbolj pogoste ploščice iz kategorije notranje keramike uvrščamo naslednje: ploščice za kopalnico, ploščice za kuhinjo, dnevne prostore, shrambo, atrij, vežo in še nekatere druge prostore. V kategorijo notranje keramike uvrščamo stenske in še talne ploščice. 

Notranja keramika

V nadaljevanju tokratnega članka pa vam bomo predstavili še več informacij o ploščicah, ki jih lahko kupite v podjetju Top Keramika. V kolikor vas zanimajo informacije o tej tematiki, vas prijazno vabimo, da nadaljujete z branjem.

Top Keramika

Top Keramika je družinsko podjetje, ki se ukvarja s prodajo kvalitetnih ploščic italijanskih proizvajalcev že več kot deset let. Ves ta čas se trudijo, da bi s svojo široko ponudbo čim bolj očarali in hkrati zadovoljili pričakovanja svojih strank. Obenem se tudi trudijo, da bi bile njihove cene čim bolj konkurenčne. Pred časom so zato uvedli prav posebno ponudbo, ki se imenuje keramika outlet.

Top Keramika

Gre namreč za ploščice, ki so zelo ugodne! Nekateri modeli so namreč lahko znižani tudi do – 60 %! Sicer pa običajno znaša cena ploščic od 10 do 30 evrov na kvadrat. V zgoraj omenjenem podjetju lahko najdete različne modele, barve, dimenzije oziroma velikosti ter debeline ploščic. V današnjem času pa so izredno priljubljene ploščice v imitaciji različnih naravnih materialov. To so tiste z imitacijo lesa, betona marmorja in še nekaterih drugih naravnih materialov.

Zunanja keramika

Poleg tega pa v omenjenem podjetju ponujajo tudi velik izbor zunanje keramike, ki je še posebej dobro odporna proti zmrzali in poškodbam. Predlagamo vam, da si tako notranjo kot tudi zunanjo keramika ogledate kar na njihovi spletni strani (klik na zgornji odebeljeni napis).

Ob vsakem modelu imate zapisane tudi specifične podatke o določenih ploščicah. Na tem mestu pa vam sporočamo, da so vse ploščice narejene iz porcelanogresa ali granitogresa (torej imajo zelo kvalitetno gres sestavo, ki jim daje dolgo življenjsko dobo). 

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *