Nepremočljive rokavice

Nepremočljive rokavice so idealno oblačilo za tiste, ki se radi ukvarjajo z alpinizmom, gorništvom, kolesarjenjem ali drugimi športi. Seveda pa bodo prav prišle tudi vsem tistim, ki se radi zabavajo in uživajo ob izdelovanju snežaka oziroma v snežnih radostih ali pa tistim, ki jih bo sredi belega dneva ujel dež!

Nepremočljive rokavice

Nepremočljive rokavice lahko najdete v spletni trgovini SPORTNA-OBLACILA.SI. Tam imajo tudi veliko izbiro nepremočljivih nogavic in nepremočljivih nogavic. 

Nepremočljive rokavice znamke Dexshell so 100% vodotesne, a hkrati pustijo koži, da lahko diha. V spletni trgovini jih lahko zasledite v štirih velikostih (za odrasle) in v različnih barvah. Dexshell touchfit rokavice imajo tudi v živo zeleni/rumeni barvi, ki je vidna celo ponoči. To je res velika prednost, saj je vidljivost v nočnih urah zelo pomembna, še posebej, če smo udeleženci na cesti (vožnja z motorjem, kolesarjenje, idr.). 

Nepremočljive rokavice

Omenjene rokavice lahko kupite v spletni trgovini v cenovnem razponu med 45 in 60 evri. Cena je primerljiva s kakovostjo rokavic. Le-te so ne samo nepremočljive ampak tudi negorljive in odporne proti vrezninam. Vaše roke pa bodo rokavice zaščitile tudi pred vetrom in mrazom. 

Dexshell

Na tem mestu naj vas še opozorimo, da sledite navodilom za vzdrževanje Dexshell rokavic. Glede na to, da so sestavljene iz več slojev je potrebno poznati ustrezno nego zanje. Priporočamo vam, da rokavice perete pri največ 40°C in pri tem ne uporabljate mehčalca. V kolikor oblačila sušite v sušilnem stroju, ga nastavite na čim nižjo temperaturo pri sušenju rokavic. Vseeno pa vam priporočamo, da se odločite raje za sušenje na zraku ali pri zelo nizki temperaturi. Nikakor jih ne obešajte direktno na sončno svetlobo in jih ne likajte. 

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *