Nepremočljive nogavice so obvezna oprema v deževnih in hladnih dneh. Zakaj bi vaše noge trpele v mokrih nogavicah, če pa jih lahko zamenjate s tistimi 100% vodoodpornimi? 

Nepremočljive nogavice so obvezna oprema v deževnih in hladnih dneh. Zakaj bi vaše noge trpele v mokrih nogavicah, če pa jih lahko zamenjate s tistimi 100% vodoodpornimi? 

V spletni trgovini SPORTNA-OBLACILA.SI imajo za vas veliko izbiro nepremočljivih nogavic znamke Dexshell, ki velja za zelo kakovostno. Njihova oblačila imajo naziv odličnosti, saj nudijo poleg popolne vodotesnosti še odpornost na veter in hkrati omogočajo dobro zračnost ter dobro absorbirajo vlago. Veljajo za izjemno prilagodljive in udobne nogavice, ki pa so tudi lepe, različnih vzorcev in barv. Vsi njihovi izdelki so veganskega izvora. 

Nepremočljive nogavice so primerne tako za moške in ženske kot tudi za otroke. Pazite le, da boste izbrali primerno velikost. Njihove nogavice so namreč razporedili po naslednjih velikostih za odrasle:

Small: 36 – 38

Medium: 39 – 42

Large: 43 – 46

X Large: 47 – 49

In za otroke: 

Small: 28 – 30

Medium: 30 – 33

Large: 33 – 36

V kolikor je številka vaše noge med eno in drugo velikostjo vam svetujemo, da izberete večjo številko. 

V ponudbi imajo tudi nogavice za odrasle, ki segajo do višine gležnjev. Te so izjemno udobne takrat, kadar se odpravljate na daljši pohod in obujete malce višje pohodniške čevlje. 

Ali ste vedeli, da so Dexshellovi izdelki narejeni s patentirano PORELE membrano? To pa predstavlja njihovo največjo prednost, ki omogoča nepremočljivost in negorljivost. 

Njihova oblačila so izdelana pod strogim nadzorom z uporabo napredne tehnologije. Izdelujejo tudi nepremočljive kape in nepremočljive rokavice. 

Izdelki so namenjeni za vsakdanjo uporabo, saj so izredno udobni in kvalitetni. 

Ko boste enkrat začeli nositi Dexshell, se mu ne boste mogli več upreti, saj boste zelo zadovoljni!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *