Dexshell

Dexshell

Dexshell je najbolj znan po tem, da nudi 100% vodoodpornost pri svojih izdelkih. To je velika prednost, saj so primerni za mokre vremenske razmere (dež, sneg) ali pa tudi za vsakdanjo rabo. V njihovi ponudbi lahko najdete Dexshell nepremočljive kape, nogavice in rokavice. Torej tri glavna oblačila, ki so nujno potrebna za mokre jesenske ali spomladanske in snežene zimske dni!

Dexshell

V nadaljevanju članka se bomo osredotočili na zgoraj omenjene artikle, zato vas vabimo k nadaljnjemu branju.

Dexshell nepremočljive kape

Nepremočljive kape so nepogrešljive pri zunanjih (športnih) dejavnostih ali kot delovno oblačilo. Poleg tega so primerne tudi za vsakdanjo uporabo, saj so kape ne samo kvalitetne in praktične, temveč tudi lepe. Narejene so z PORELE  membrano (blagovna znamka, ki je v registru od KL Tehnologies Group Limited), ki velja za vodotesen pleten material. Le-ta ne prepušča vetra ampak hkrati tudi diha, kar pa pomeni, da omogoča širok razpon uporabe v različnih pogojih. Napredna Dexshell tehnologija je torej pripomogla k temu, da so njihove nepremočljive kape vsekakor izredno funkcionalne. 

Dexshell nepremočljive kape

Dexshell nepremočljive rokavice

Naslednji artikel, na katerega se bomo osredotočili, so nepremočljive rokavice. Slednje lahko dobite v kar štirih različnih velikostih (large, medium, small, xlarge). To pomeni, da so primerne tako za ženske kot tudi za moške roke. Izbirate pa lahko tudi med različnimi barvami rokavic (na primer: živo zelena, črna ali siva) in inovativnim dizajnom. Ali ste vedeli, da vas bodo te rokavice zaščitile pred vetrom in mrazom? Ja, res se, saj so narejene za uporabo v skorajda vseh vremenskih pogojih. Tako kot kape, imajo tudi rokavice patentirano PORELE membrano. Kar pa seveda pomeni, da so vodotesne in negorljive. Poleg tega so rokavice izredno udobne za nošenje in »prijazne« do vaših rok. Kot zanimivost naj zapišemo še to, da so rokavice ustvarjene celo tako, da vaše roke ščitijo tudi pred opeklinami oziroma nepričakovanimi vrezninami. 

Dexshell nepremočljive rokavice

Dexshell nepremočljive nogavice

Kot zadnji Dexshellov artikel v današnjem članku naj vam predstavimo še izredno priljubljene nepremočljive nogavice. Ko jih boste enkrat imeli na svojih nogah, boste zagotovo zelo zadovoljni! Verjemite, da boste želeli vse ostale nogavice zamenjati za zgoraj omenjene. Gre namreč za ultra lahke nogavice, ki so vodotesne. Obenem pa omogočajo nogi, da diha. Idealne so za čisto vsako športno aktivnost (pohodništvo, sprehajanje, kolesarjenje, tek, idr.) V njihovi ponudbi imajo nogavice različnih dolžin in velikosti. Izbirate pa lahko seveda tudi med različnimi barvami in zanimivim dizajnom. Na voljo imajo tudi otroške nepremočljive nogavice. 

Dexshell nepremočljive nogavice

Na koncu naj vas še opozorimo, da z nepravilno nego oziroma uporabo Dexshellovih oblačil, lahko poškodujete izdelke. Ravno zato vam svetujemo, da njihova oblačila perete pri največ 40°C. Pri tem pa nastavite pralni stroj na program za športna oblačila. Svetujemo vam tudi, da ne uporabljate mehčalca!

Kaj še čakate, hitro skočite v spletno trgovino in naročite svoj izbrani Dexshellov kos oblačila!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *