Najboljše toplice za otroke

Najboljše toplice za otroke

Najboljše toplice za otroke nimajo prilagojene ponudbe zgolj za najmlajše. V različnih paketih, ki so jih pripravili za vas niso pozabili niti na razvajanje v dvoje.

Čeprav vam v nadaljevanju našega članka ne bomo predstavili aktivnosti, ki jih se jih lahko v času bivanja udeležite v dvoje smo prepričani, da boste z nekaj kliki lahko našli vse potrebne informacije. V Thermani so znani po odličnih storitvah na podroju Wellnessa in kulinarike. Razavajali se boste lahko s pomočjo različnih masa in kopeli. Na razpolago imate tudi širok spekter terapij. Izpostvimo lahko Bownovo terapijo in Ayurvedo, ki sta dve zanimivi terapiji, ki jih v Thermani izvajajo.

Ker pa smo v članku najboljše toplice za otroke osredotočeni na dejavnosti, ki jih lahko izvajajo vaši otroci v času bivanja vam predlagamo, da se zagrizete v članek in pridobite vse potrebne informacije za nepozaben dopust.

najboljše toplice za otroke

V teh termah imajo posebni ponudbo, prilagojeno otrokom. S pomočjo dejavnosti, ki jih lahko opravljate znotraj in zunaj njihovega kompleksa, pa so poskrbeli, da naziva najboljše toplice za otroke ni težko podariti prav njim.

V nadaljevanju vam predstavljamo različne aktivnosti, ki vam jih v teh termah ponujajo. Za začetek vas bo Thermani pričakala edinstvena steklena kupola, ki se glede na letni čas in vreme odpira in zapira. Prepričani smo, da bo prav prmikanje ogromne steklene kupole eno izmed najzanimivejših aktrakcij. V svoji ponudbi so se osredotočili na troke na vseh možnih prodročjih.

toplice

Najboljše toplice za otroke morajo imeti tako notranje, kot zunanje tobogane. Thermana jih ima. Poleg toboganov, ki vedno poskrbijo za zabavo ne glede na letni čas se boto lahko otroci zabavali tudi s pomočjo ostalih vodnih trakcij. Za otroke so v svojo ponudbo dodali otroško vodno zabavališče, ker se bodo lahko vaši otroci družili z ostalimi otroci.

Na bazenih se nahaja tudi bazen z valovi, ki se večkrat dnevno spremeni v “razburkano” morje. Celotno dogajanje seveda veš čas spremljajo reševalci iz vode. Ne pozabimo niti na vodno drčo in animacijo otrok.

Animacija otrok je zagotovo ena izmed pomembnih točk, zaradi katere smo to podjetje uvrstili na 1. mesto na področju najboljših term za otroke v Sloveniji.

Vsak da imate na voljo različne otroške animacije, kjer izkušeni animatorji poskrbijo za zanimive aktivnosti znotraj in zuanj bazenov. Pri tem uporabljajo različne sodobne gibalne pripomočke in se naučijo novih tehnik plavanja. Tako bodo spoznali tudi nove prijatelje s katerimi se bodo lahko družili po končanih animacijeh.

Animacija so usmerjene v razvoj različnih sposobnosti otrok. Osredotočajo pa se predvsem v motorične sposobnosti in se ob tem zabavajo. Animacije zunaj bazena pa zajemajo tudi risanje in igranje različnih družabnih iger, ki jih pozna vsak otrok.

V tem podjetju sta posebnost tudi Vodomček in Vodomčica. Gre za maskoti, ki vsak dan obiščeta otroke, ter se znjima družita. V Thermani so prepričani, da bo tudi vašemu otroku Vodomček in Vodomčica ostala globoko v spominu, zato lahko pri recepciji kupite plišasto maskoto in svojemu otroku izberete zanimiv spominek na vaše bivanje v termah.

maskote

Najboljše toplice za otroke vam ponujajo tudi plavalne tečaje, kjer so otroci razporejeni v različne ksupine glede na njihovo predhodno znanje. Naučijo se potapljanja glave v vodo, gledanja pod vodo, izdihovanja v vodo, lebdenja na trebuhu in na hrbtu, drsenja po vodi ter gibanja nog in rok prsno. Vaje so namenjene prilagajanju na vodo, pri katerem pa nekateri že osvojijo osnovno tehniko plavanja.

V času šolskih počitnic vam nudijo tudi celodnevno varstvo otrok med 6 in 15 letom starosti med 7 in 16.00 uro. Potrebna je predhodna najava, saj je število otrok na animatorja zaradi varnosti omejeno!

Najboljše toplice za otroke ponujajo nepozabno praznovanje rojstnega dne, kjer lahko vašo otrok v družbi svojih najboljših prijateljev praznuje svoj rojstni dan na bazenu in poskrbi za nepozabna doživetja svojih prijateljev.

Najboljše toplice za otroke v svoji ponudbi niso izpustile tudi dejavnosti, ki jih lahko vaši otroci izvajajo zunaj njihovega kompleksa. Zato so v neposrednji okolici poskrbeli za ekološka igrala, ki se nahaja ob robu njihovega zdraviliščnega parka. Brez prečkanja ceste se lahko odpravite tudi na kolesarjenje po bljižni kolesarski stezi ob reki, se odpravite na bljižne griče ali na daljši sprehod.

Za piko na i pa seveda ne smemo pozabiti na zdravilno termalno vodo, ki izvira v njihovi neposrednji bližini. Več informacij o termalni vodi, si lahko s klikm na – termalna voda – preberete na njihovi spletni strani!

termalna voda
termalna voda

Vabimo vas, da nam pod komentarji tudi sami zaupate katere so po vaših dosedanjih izkušnjah in ponudbi vaše najboljše toplice za otroke!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *