Načrtovanje okolice poslovnih stavb

Načrtovanje okolice poslovnih stavb

Načrtovanje okolice poslovnih stavb je za zunanjo podobo vašega podjetja zelo pomembna. Urejena okolica vašega poslovnega objekta da jasen videz o tem, kakšno podjetje ste. Prav zaradi tega se vedno več srednjih in velikih podjetji odloča za načrtovanje okolice poslovne stavbe.

Za vas smo pripravili nekaj dobrih pimerov načrtovanja okolice poslovnih stavb doma in po svetu.

Prilagamo sliko Googla

Velikokrat lahko zgolj nekaj malega poskrbi, da bo vaš obiskovalec in tudi zaposlen v vašem podjetju, opazil pozitivno spremembo, ki ste jo v vaši okolici naredili.

Goole je vsekakor znan po tem, da zna poskrbeti za svoje zaposlene. Mnogi ga smatrajo tudi za podjetje, ki v svoje zaposlene vloži največ. Seveda niso pozabili na načrtovanje okolice poslovnih stavb, da se skladajo s podobo podjetja. Velikokrat lahko pred poslovnimi stavbami najdemo velik napis imena podjetja. Prav tako se pojavljajo logotipi podjetja.

Načrtovanje poslovnih stavb je vsakakor ena izmed stvari, ki jih moramo obveszno zaupati nekomu, ki je strokovnjak na tem področju. Ne smemo si privoščiti, da bi okolica našega poslovnega prostora izgledala ne privlačno, kičasto….

Na tej sliki lahko vidimo primer logotipa pred poslovno stavbo Intelovega objekta.

 

Upamo, da smo vam uspeli predstaviti vse potrebne stvari, ki jih kot laik morate vedeti za načrtovanje okolice poslovnih stavb. Sedaj je na vas, da najdete izvajalca, za kateraga mislite, da je primeren. V Sloveniji se s to storitivjo ukvarjajo tudi v podjetju Studio List, zato vam predlagmo, da se obrnete tudi na njih in se pozanimate kako bi lahko skopaj začeli z načrtovanjem. Vsekakor vas bodo v maksimalno vključili v samo delo in poskrbeli za odlično okolico vašega objekta. Prav tako pa si lahko preberete članek o načrtovanju delovnega okolja in načrtovanju proizvodnjih prostorov.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *