Načrtovanje delovnega okolja

Načrtovanej delovnega okolja

Načrtovanje delovnega okolja je ena izmed zelo pomembnih stvari, ki se jo moramo pri selitvi delovnih prostorov lotiti. Tudi na tem področju, vam bo pomoč strokovnjakov, ki se dnevno ukvarjajo z organizacijo delovnega okolja še kako prav.

Pravilno načrtovanje delovnega okolja bo pripomoglo do bolšega počutja vaših zaposlenih. Prav tako pa boste izboljšali njihovo produktivnost in zadovoljstvo na delovnem mestu. Ne pozabimo, da ljudje večino časa v svojem življenju preživimo v notranjuh prostorih. Prav zaradi tega je ureditev še kako pomembna. Hitro rastoča podjetja se velikokrat srečujejo s prostorskim problemom. Z nekaj preprostimi triki in zanimivimi idejami vam boso strokovnjaki na področju načrtovanja delovnega okolja pomagali najti pravo razporeditev glede na vaše kapacicete. Tako bodo lahko v enakem prostoru delovalo večje število ljudi, ki bodo imeli odlične delovne pogoje. Postavitve se razlikujejo tudi glede na delovno mesto, ki ga nekdo opravlja.

Znano je, da je načrtovanje delovnega okolja za ljudi, ki veliko časa preživijo na telefonu, ter se pogovarjajo drugačno od tistih, kjer izvajajo točno določeno delo. Ljudje kar 35% časa preživimo na našem delovnem mestu, zato je njegova urejenost ključnega pomena za kakovostno delo in konec koncev tudi življenja vaših zaposlenih. Le tako boste lahko iz njihovega znanja dobili največ.

Slabo načrtovano fizično delovno okolje lahko negativno vpliva na delovno storilnost in motivacijo, pripomore k utrujenostislabemu razpoloženju ter celo depresiji. Prav to so dejavniki, ki si jih v vašem podjetju nikakor ne želite na vaših zaposlenih.

V kolikor mislite, da že imate urejeno delovno okolje in ne veste ali potrebujete načrtovanje delovnega okolja, vam ponujamo preprost test!

Na priloženi povezavi se nahaja test delovnega okolja. S pomočjo vprašanj, ki so priložena v datoteki boste lahko sami ugotovili v kakšen okolju delajo vaši zaposleni.

Z veseljem bomo prebrali vaše komentarje pod objavo in na njih tudi odgovorili!

 

Načrtovanje delovnega okolja
Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *