Načrtovanje proizvodnjih prostorov

Načrtovanje proizvodnjih prostorov

Načrtovanje proizvodnjih prostorov je ena izmed najpomembenjših stvari s katero se srečajo projektanti pri načrtovanju proizvodnjih prostoro. Pravilna osvetlitev delavnega mesta, postavitev strojev, hrup in ostali dejavniki imajo izredno velik vpliv na vaše zaposlene.

S pomočjo pravilnega načrtovanja proizvodnjih prostorov bodo zaposleni v vašem podjetju bili veliko bolj zadovoljni. Posledično zadovoljstvo na delovnem mestu preraste v večjo produktivnost na delovnem mestu. Prav tako pa vpliva še na mnogo drugih pomembnih dejavnikov v vašem podjetju. Zadovoljni delavci se ne bodo odločali za menjavo delavnega mesta, kar bo posledično prišparalo kar nekaj vašega časa.

Če dobro premislimo je kvalitetno načrtovanje proizvodnjih prostorov izrednega pomena za vaše podjetje. V Sloveniji podjetji, ki bi se ukvarjala izključno z načrtovanjem prostorov ni veliko. Prav zato je izbira nekoliko lažja. Eno izmed podjetji, ki se je osredotočilo izključno na načrtovanje delovnega okolja in načrtovanje bivalnega okolja je prav Studio List iz Celja. 6 izkušenih specialistov na področju arhitekture vam bo nedvomno zagotovilo vse potrebne načrte za načrtovanje proizvodnjih prostorov.

Načrtovanje proizvodnjih prostrov se zelo ozko povezuje tudi z izdelavo gradbenih načrtov za vašo halo. Prav zaradi tega je izbira pravega partnerja, ki nudi celostni pogled na vaš projetk ključnega pomena. V nekaterih primerih se lahko stroški gradnje s skrbnim načrtovanjem znižaju tudi za 40 %.

Načrtovanje proizvodnjih prostorov v obstoječih objektih

Načrtovanje proizvodnjih prostorov v obstoječih objektih je ena izmed tematik s katero se v podjetju velikokrat srečajo. Prestruktoriranje projekta, novi (večji) delovni stroji, potrebe po večjih količinah, širitev v “stare – zapuščene” hale… Vse to so lahko razlogi za obisk strokovnjakov za načrtovanje proizvodnjih prostorov v obstoječih objektih.

V takšnih primerih si odgovorni projektant na terenu ogleda halo oz. objekt in s pomočjo sodobne tehnologije zajame vse potrebne informaicije, ki jih kasneje pretvori v projekt. Tako boste lahko s skupnimi močmi dosegli maksimalni izkoristek vaših prostorov.

Če se zanimate za načrtovanje delovnega okolje ali načrtovanje bivalnega okolja vas vabimo, da si preberete tudi naše članke na to tematiko!

Načrtovanje proizvodnjih prostorov
Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *