Kvalitetne ploščice za kopalnico

Kvalitetne ploščice za kopalnico so po dostopni ceni na voljo v podjetju Top Keramika. To je mlado, družinsko podjetje, ki je s svojim delovanjem pričelo leta 2008. Že vrsto let se ukvarjajo z uvozom in prodajo keramičnih ploščic kvalitetnih italijanskih proizvajalcev. Vedite, da so v njihovi skrbno izbrani ponudbi le najbolj kvalitetne ploščice, ki imajo gres sestavo. Narejene so iz granitogresa ali porcelanogresa – gresporcelana.

Kvalitetne ploščice za kopalnico

Takšen material jim omogoča izredno visoko kvaliteto, poleg tega pa so tudi izredno trdne. Kvalitetne ploščice za kopalnico, ki jih lahko naročite v Top Keramiki, preprečujejo vpijanje vode in madežev. To je izredno pomembno za kopalniški prostor, saj se v njem vsakodnevno nabira voda in vlaga. Omenjene obloge so odporne tudi proti obrabi, poškodbam in zmrzali (zunanja keramika). Zaradi vseh naštetih lastnosti lahko kvalitetne ploščice za kopalnico dočakajo izredno dolgo življenjsko dobo. Dobro pa je vedeti, da z oblaganjem površin z visoko kvalitetnimi keramičnimi ploščicami lahko zagotovite dolgo življenjsko dobo površin in enostavno vzdrževanje prostorov. Poleg tega pa z vrhunskim dizajnom in novimi trendi ustvarite prijetno bivalno in tudi zunanje okolje.

ploščice za kopalnico

Obloge za kopalnico za vsak žep

Zagotovo se sprašujete, koliko znaša cena za kvalitetne ploščice za kopalnico. Mi vam sporočamo, da so v podjetju Top Keramika na voljo obloge, ki so dostopne v širokem cenovnem razponu. To pomeni, da so primerne »za vsak žep«. Pri njih se zelo dobro zavedajo, da so stroški investicije v talne obloge precej visoki, zato vam nudijo najugodnejše razmerje med kakovostjo in ceno. Kvalitetne ploščice za kopalnico vam zato ponujajo le po najbolj ugodnih cenah, in sicer v kategoriji outlet keramike. Gre za akcijsko ponudbo brez posrednikov in posledično tudi brez dodatnih stroškov. Nekateri modeli ploščic so znižani kar do -60% ceneje! Sicer pa se cene v povprečju gibljejo okoli 20 – 30 evrov na kvadratni meter.

Velike ploščice za kopalnico

Sporočamo vam, da vam lahko v omenjenem podjetju z individualnim pristopom pomagajo pri uresničitvi vaših zamisli in idej. Skupaj z njimi lahko izberete obloge, ki bodo najbolj primerne za vaše kopalniške prostore in tudi druge. Izbor je izredno velik, zato morate dobro premisliti, kaj si resnično želite. Ko bodo kopalniške ploščice položene, jih najverjetneje več let ne boste menjali. Prav tako vam lahko svetujejo tudi glede polaganja keramike. Ker se s prodajo kopalniških ploščic in ostale keramike ukvarjajo že zelo dolgo, tudi dobro vedo, kateri keramičarji so zanesljivi pri svojem delu in vam lahko obloge položijo hitro, kvalitetno in ugodno. 

Stenske in talne ploščice za kopalnico

Kvalitetne ploščice za kopalnico v omenjenem podjetju delijo na stenske in talne. Stenska keramika je namenjena zgolj uporabi na steni. Uporablja se torej kot dekore in zaščita stene pred umazanijo, vlago in vodo. Talne ploščice pa lahko uporabljate tudi kot stenske ploščice. To pomeni, da jih je mogoče polagati tudi po stenah. V njihovi pestri ponudbi vas čakajo obloge z visokim sijajem ali matom. Našli boste keramiko različnih velikosti, dimenzij in modelov. Za vse tiste, ki so navdušeni nad videzom naravnih materialov, pa so pripravili ploščice v imitaciji kamna in lesa.

Kvalitetne ploščice za kopalnico

Pomoč pri nakupu keramičnih ploščic

Kot smo že omenili, vam bodo z individualno obravnavo skušali pomagati pri uresničitvi vaših želja in pričakovanj. Z največjim veseljem vam bodo pomagali tudi pri izbiri pravih kombinacij ploščic in talnih kopalniških ploščic. To je izredno pomembno, da se barv ne naveličate prehitro. 

Ob koncu tokratnega članka naj vas prijazno povabimo, da si ogledate spletno ponudbo kvalitetnih keramičnih ploščic za kopalnico, ki so jih pripravili za vas. Predlagamo vam, da si ogledate tudi outlet ponudbo, kjer lahko po res ugodnih cenah kupite kvalitetne obloge! Poleg tega pa ne spreglejte tudi zunanje keramike, kjer boste našli ploščice za oblaganje terase, balkona, stopnic in še drugih površin. Za še več informacij pa kliknite zgoraj!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *