Kje kupiti aparat za točenje piva

Kje kupiti aparat za točenje piva se sprašujejo vsi tisti, ki si že dlje časa želijo opraviti nakup kvalitetne točilne naprave. V kolikor ste to tudi vi, vam sporočamo, da ste na pravem mestu! V nadaljevanju tokratnega članka vam bomo namreč predstavili trgovino, kjer lahko opravite nakup omenjenega aparata. Če želite dobiti odgovor na vprašanje – kje kupiti aparat za točenje piva, vam svetujemo, da nadaljujete z branjem. 

Usmerjanje prodaje na splet

Že nekaj časa je spletno kupovanje izredno razširjeno, zato so se nekatera podjetja odločila, da svojo prodajo usmerijo tudi na splet. Za ta korak se je odločilo tudi podjetje Pivovarna Laško Union. Zato so ustvarili spletno trgovino, ki so jo poimenovali Rundasekunda. Slednja ponuja številne izdelke, med katerimi ne manjka Laško pivo, Union ali Heineken pivo. Ukvarjajo pa se tudi s prodajo točilnih naprav oziroma aparatov za pivo. Izbirate lahko med napravo The Sub ali Blade. 

Rundasekunda logo

Blade naprave

Blade je revolucionarni profesionalni sistem, ki je narejen za točenje piva. Zaradi majhne površine in izredno inovativnega sistema na zračni pritisk, ki mimogrede za delovanje ne potrebuje CO2 ali pa katerih drugih plinov, lahko postrežete zares vrhunsko točeno pivo na katerem koli pultu. Ta pripomoček je preprost za uporabo in namestitev. Vse kar morate storiti je to, da ga priklopite v elektriko in natočite pivo na katerem koli pultu. Tudi menjava sodčkov je tako zelo preprosta! Naj poudarimo, da omenjena točilna naprava zavzema zelo majhno površino. Točilni aparat hitro ohladi tekočino, zato lahko postrežete pivo pri 2°C z inovativnim sistemom na zračni pritisk, ki ne potrebuje CO2 ali drugih dodatkov.

blade točilna naprava

Verjamemo, da ste v tokratnem članku izvedeli odgovor na vprašanje – kje kupiti aparat za točenje piva. Hitro kliknite na zgornji odebeljeni napis in v spletni trgovini Rundasekunda naročite svojo napravo za pivo tudi vi! Mi vam zagotavljamo, da boste zadovoljni z nakupom.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *