Inox delovne mize

Inox delovne mize so nepogrešljive v različnih delavnicah. V nadaljevanju bomo pregledali kje se inox delovne mize uporabljajo in kakšne se njene prednosti.

Na sliki si lako ogledate eno izmed verzi mize, ki so nam na voljo v različnih velikostih in izvedbah glede na vaše želje. Zaradi svojih prednosti, ki jih bomo pregledali v nadaljevanju, se uporabljajo v različnih industrijskih obratih. Največkrat jih srečamo v industriji, kjer se ukvarjajo z mesno predelavo, kuharskih obratih, gostilnah in restavracijah, pekarnah, sirarnah… Vsekakor lahko rečemo da so nepogrešljivi del mesarske opreme. Prav mesarski obrati so v večini sestavljeni iz inox opreme, saj je večkrat dnevno potrebno dobro očistiti različne povšine.

Prednosti inox delovnih miz

Kakšne so glavne prednosti inox delovnih miz v primerjavi z ostalimi delovnimi mizami? Ena izmed glavnih in najpomembnejših prednosti je zagotovo visoka stopnja higijene, ki jo lahko vzdržujemo. Prav tako se inoz delovne mize znane po izredno dolgi življenski dobi, saj so izredno odporne na različne poškodbe. Vsekakor se mnogi za to vrsto miz odločijo tudi zaradi možnosti izdelave različnih dimenzij.

Inox delovne mize po meri

Inox delovne mize vam lahko v podjetju, ki smo ga omenili v začetku našega članka izdelajo po vaših željah. Inoz delovne mize namreč izdelujejo s pomočjo modernega laserskega razreza. Tako lahko izdelajo inox delovno mizo na milimetre natančno.

Izbirate lahko svoje dimenzije po višini, globini in širini. Prav tako pa imate na voljo različne izvedbe “spodnjega dela” mize. Tako lahko izbirate različne izvedbe predalov in vrat. Vrata se lahko odpirajo drsno ali “klasično”. V sliki, ki se nahaja spodaj si lahko ogledate najpogostejše izvedbe inox delovnih miz. V kolikor potrebujete kakršnokoli drugo dimenzijo jo vam v podjetju z veseljem izdelajo po vaših željah.

inox delovne mize po želji

Vabimo vas, da si ogledate tudi naše ostale članke na področju inox opreme. Prepričani smo, da vam bo všeč tudi članek o inox pomivalnih koritih!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *