Hladilniki za vino

Hladilniki za vino nekateri poimenujejo tudi vinske vitrine ali vinske omare. Mi bomo v tokratnem članku uporabili vse naštete izraze, saj je njihov pomen isti. Prijazno vas vabimo, da nadaljujete z branjem. 

Hladilniki za vino

Hladilniki za vino so izredno praktični pripomočki, saj prispevajo k temu, da vino ostane dobro ohlajeno in predvsem shranjeno oziroma zavarovano pred zunanjimi vplivi. Hladilniki za vino so namreč tako narejeni, da skozi ne more prodirati sončna svetloba ali kateri drugi moteči elementi, vibracije. Na tem mestu vam predstavljamo izjemno vinsko omaro iz kolekcije Pure, ki jo lahko naročite v spletni vinoteki Evino. Ta edinstveni pripomoček ima temperaturni razpon od 14 do 22 °C/ 10-14°C / 6°C. Takšna temperatura je namreč idealna za postrežbo in tudi zorenje vašega vina. Ali ste vedeli, da so bile vinske vitrine iz linije Pure zasnovane do zadnje podrobnosti za shranjevanje steklenic? Nudijo namreč najboljše možne pogoje za zmanjševanje porabe energije in hkrati prispevajo k skrbi za okolje. Ta vinska omara vas ne bo očarala le zaradi svoje funkcionalnosti, naravnost navdušeni boste zagotovo tudi nad njenim videzom. Barva vitrine je črna, vrata so steklena s črnim okvirjem. Opremite ga lahko tudi z odlagalnimi policami ali pa drsnimi policami, ki so opremljene z nosilci Main du sommelier.  Znotraj elegantnih, čistih linij omar so vina shranjena in tako pripravljena, da si jih privoščite. Vaši gostje bodo zagotovo presenečeni nad delovanjem in kvaliteto tega hladilnika! 

Hladilniki za vino

Predlagamo vam, da si v spletni trgovini Evino ogledate še ostalo ponudbo vinskih vitrin, ki so jo za vas pripravili. Seveda pa bo to vitrino potrebno tudi zapolniti. V omenjeni vinoteki imajo za vas pripravljeno zelo široko ponudbo različnih vinarjev iz cele Slovenije in tudi drugih držav. Poleg tega pa so za vas pripravili tudi steklene kozarce za vino, ki so prav posebno oblikovana, elegantnih oblik in predvsem zelo kakovostna. Oglejte si vse to še danes!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *