Dostava piva

Dostava piva na vaš dom! Ali je lahko še boljše? Dvomimo.

Ali ste vedeli, da lahko pivo naročite kar na svoj dom? Runda sekunda vam ponuja možnost dostave piva kar do vaših vhodnih vrat in to samo z nekaj kliki. Se pripravljate na zabavo, piknik, poslovno zabavo ali pa v zadnjih minutah planirate odhod na dopust in vam zmanjkuje časa za nakup »obvezne opreme« (piva)? Nič za to! Na spletni strani Rundasekunda lahko svoje najljubše pivo kupite kar z dostavo na dom ali želeni naslov. Prijazno osebje vam izbrane izdelke skrbno pripelje kar do vaših vhodnih vrat.

Dostava piva

Dostava piva je danes še posebej priljubljena v času jesenskih in zimskih mesecev, najbolj priljubljena pa je seveda vedno, kadar je žeja! Zaradi trenutnih razmer je ob ostrejših ukrepih dostop do piva v lokalu nemogoč, zato se mnogi raje odločijo kar za dostavo piva na dom. 

Dostava piva na dom – kaj lahko naročim

Rundasekunda ponuja več vrst piva. Med njimi se znajdejo piva znamke Laško. Ta so Laško svetlo pivo, Laško temno pivo, Laško Golding, Laško IPA, Laško 0,0 in Laško Malt s tremi različnimi okusi: limona-šipek, limona in pa ananas. Kupite lahko tudi piva znamke Union. Ta so Union Lager pivo, Union lager temno pivo, Union nefiltrirano temno pivo, Union nefiltrirano pivo, Union brezalkoholno pivo. Ponujajo pa tudi piva znamke Heineken: Heineken pivo in Heineken 0.0 pivo. Piva so na voljo v velikih (0,5l), nekatera pa tudi v manjših (0,33l) embalažah. V večini jih lahko kupite v pakiranju, ki vsebuje 24 kosov. 

Kako poteka dostava piva

Dostava piva na dom je mogoča za oddana spletna naročila. Če je naročilo oddano in potrjeno med tednom, torej od ponedeljka do petka do 12:00, bo le-to na vaš naslov predvidoma poslano še isti dan. Naročila izvedena po 12:00 pa so na vaš naslov v večini primerov poslana naslednji delovni dan. Poglejmo si kakšna je cena dostave:

  • Naročilom v vrednosti 100 € pripada brezplačna dostava. 
  • Dostava za naročila v vrednosti do 99,99 € znaša 2,99 €.
  • Cena dostave isti dan po Ljubljani znaša 4,99 €.

Vse navedene cene vsebujejo DDV.

Pivo - Heineken, Union, Laško pivo, ... - Rundasekunda

Vsi artikli v spletni trgovini Runda sekunda so v večini primerov na zalogi. Če izdelka ni na zalogi, je to navedeno v opisu izdelka. Takrat je čas dostave 2-5 delovnih dni. Pakete dostavlja družba GLS Slovenija. 

Osebni prevzem

Na voljo vam je tudi osebni prevzem, ki je možen od ponedeljka do petka od 9.00 – 15.30 ure na prevzemnem mestu Rundasekunda z naslovom Podsvetija 22, 1351 Bezovica pri Ljubljani. Prevzem je možen samo, če oddate naročilo preko spleta.

Točeno pivo v udobju doma

Ali ste vedeli, da lahko pivo točite tudi v udobju vašega doma? Runda sekunda vam ponuja tudi točilne naprave, tako si lahko vsi strastni ljubitelji piva, točeno pivo privoščite kar v domači kuhinji, vaši gosti pa bodo zagotovo navdušeni! Na voljo so različne točilne naprave, ki se poslužujejo hladilne in točilne tehnologije, ki vam omogočata zvrhan kozarec pivske harmonije. Dostop do piva še nikoli ni bil enostavnejši! Preprosto odprete pipo in si v vaš najljubši kozarec natočite vaše najljubše pivo.

Točilna naprava v udobju doma

A kar brez skrbi, piva vam ni potrebno spiti v enem dnevu! Posebna tehnologija omogoča, da vaše pivo ostane sveže do kar 15 dni! Točilne naprave so večinoma majhne, torej ne zasedajo veliko prostora. To pomeni, da jo lahko udomačite kar na kuhinjskem pultu. Naprave niso hrupne, njihova odličnost povzroča hrup samo v vašem srcu. Da, tako odlični so! Majhni, lahki in enostavni za uporabo, vaše pivo pa je kar točeno – odlična izbira za vse strastne ljubitelje piva. 

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *