DJ kamp

DJ kamp je neke vrste nov način izobraževanja, ki s sodobnimi pristopi otroke seznani z glasbeno raznolikostjo. Obenem jih skozi igro nauči ritma in pa še osnov glasbene teorije. Program zajema veliko elementov, med katerimi so vrtenje na vrhunski in profesionalni dj opremi, ustvarjanje kreativnih prehodov med skladbami, spoznavanje in uporabo različnih efektov, definiranje različnih glasbenih elementov, melodično in tudi ritmično miksanje oziroma vrtenje, snemanje zvoka in videa ter tudi osnovo glasbene teorije, ki jo otroci potrebujejo za vrtenje glasbe. Dj kamp poteka pet dni (od ponedeljka do petka), in sicer med 9. in 13. uro. Pri tem je vključena tudi malica. 

DJ kamp

V nadaljevanju tokratnega članka vam bomo predstavili še več informacij o tematiki dj kamp. Če želite izvedeti več o tem, vas prijazno vabimo, da nadaljujete z branjem. 

Alphawave

Dj kamp izvajajo na akademiji Alphawave. Ta se nahaja na naslovu Koroška cesta 63, v Mariboru. Namenjen je vsem otrokom starim od 10 do 14 let, ki jih zanima dj-anje, glasba in čisto vse, kar je povezano z njo. Za vaše najmlajše so pripravili zanimive naloge, kjer bodo otroci spoznavali ritem in še različne glasbene žanre. Glasbo bodo na različne načine razstavili na prafaktorje in jo znova sestavili. Playerji, efektorji, mikrofoni in mešalka pa odo v tednu dj kamp najboljši prijatelji vseh udeležencev. Cena udeležbe tega kampa znaša 120 evrov. Poleg tega se upošteva tudi omejitev vpisa, in sicer na 10 otrok.

Alphawave

Razvijanje motorike in občutka za ritem

Pa naj vam predstavimo še nekaj najbolj osnovnih kompetenc, ki jih bo otrok pridobil z obiskanjem dj kampa. Naj poudarimo, da bodo otroci zelo dobro spoznali delo dj-a, pridobili znanje glasbene teorije, razvijali bodo motoriko, občutek za ritem in pridobili občutek za samozavestno uporabo glasbene opreme. Obenem bodo izboljšali svojo koncentracijo, razvili timski duh, kreativnost, vztrajnost in samozavest. Zagotovo bo prišel do izraza tudi občutek pripadnosti skupini. 

Razvijanje motorike in občutka za ritem

Svetovanje na področju glasbe

Naj poudarimo, da akademija Alphawave ponuja svetovanje in izobraževanje na področju glasbe in tudi novih tehnologij. Obenem je specializirana za tečaje, seminarje, delavnice glasbene produkcije, managementa in kreativnosti vrtenja muzike. Verjamemo, da lahko na akademiji svoje mesto najdejo vsi tisti, ki želijo pridobiti pomembne kompetence za uspešno opravljanje dela v sodobni glasbeni industriji. 

Svetovanje na področju glasbe

Vpisi so že odprti

V kolikor se bo vaš otrok navdušil nad miksanjem, vam predlagamo, da ga vpišete v dj šolo. Ta program bo vašega otroka popeljal preko vrtenja priljubljenih skladb v spoznavanje ritmičnih struktur, glasbene teorije, pa tudi matematike, fizike in zgodovine. Vpisi v šolsko leto 2021/2022 so že odprti! Program poteka od oktobra do junija, zanj pa boste mesečno odšteli okoli 49 evrov. Izobraževanje se izvaja enkrat na teden, in sicer po 45 minut. Vsi radovedni lahko  izkoristite možnost brezplačnega obiska enega srečanja, da vaš otrok spozna mentorje, se udomači v prostoru in tudi začuti utrip dj šole. Slednja bo otroke seznanila z vsemi segmenti kreativnega vrtenja glasbe. Poleg tega ga bo skozi različne dejavnosti peljala po področjih, ki so z glasbo povezani v najširšem smislu. Otroci bodo spoznali glasbeno teorijo in se podrobno seznanili z delom dj-ja. Ta DJ šola bo otrokom postavila trdne temelje za prihodnje ustvarjanje v glasbenem svetu, saj bo udeležencem odprla nove poglede na poslušanje, ustvarjanje glasbe in dojemanje. V njih bo spodbudila skrito umetniško žilico, ki jo bodo v šoli ob pomoči izkušenih mentorjev in glasbenikov razvili do te mere, da bodo samostojno lahko vrteli svoje mikse. 

Svetovanje pri nakupu dj opreme

Nazadnje naj še omenimo, da vam bodo na akademiji svetovali pri nakupu opreme in skupaj boste poiskali najbolj kvalitetno rešitev. Ta bo ugodna za vas in vašega otroka. Za več informacij o tej tematiki pa hitro kliknite na zgornji odebeljeni napis. Predlagamo vam tudi, da prijavite otroka na dj kamp, kjer se združuje prijetno s koristnim. 

Svetovanje pri nakupu dj opreme


Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *