DJ šola

DJ šola bo poskrbela za DJ temelje ali pa za dvig znanja na višji nivo. V kolikor šele začenjaš s to potjo in potrebuješ temelje, ali pa jih želiš nadgraditi, ti svetujemo, da se vpišeš v DJ šolo. Izbiraš lahko med osnovnimi in naprednejšimi izobraževalnimi moduli ter med individualnim ali pa skupinskim delom. 

DJ šola

Več informacij

V nadaljevanju tokratnega članka pa ti bomo predstavili še več informacij o tematiki DJ šola. Slednjo izvajajo na akademiji Alphawave. V kolikor želiš izvedeti več o tem, te prijazno vabimo, da nadaljuješ z branjem. 

Teoretično in praktično učenje

DJ šola skozi teoretične osnove in praktični prikaz udeležence seznani z glasbeno teorijo in s svetom DJ-a. Poleg tega predstavi tudi njegovo delo, trike in nasvete za pripravo glasbenega miksa ter izvedbo nepozabnega nastopa. Gre za skupinski program, ki se ga lahko udeležijo otroci stari med 10 in 12 let oziroma otroci stari med 12 in 14 let. DJ šola je primerna za popolne začetnike na področju DJ-anja in pa za vse tiste, ki želijo zanimanje za glasbo nadgraditi in poglobiti znanje s področja miksanja, tehnik miksanja in o različnih glasbenih efektih. Poleg tega ta program postavi trdne temelje za prihodnje ustvarjanje v glasbenem svetu, saj udeležencem odpre popolnoma nov pogled na poslušanje, ustvarjanje in dojemanje glasbe. Zagotovo v vsakem izmed udeležencev spodbudi tudi skrito umetniško žilico, ki jo skozi omenjeno šolo ob pomoči izkušenih mentorjev ter uveljavljenih glasbenikov razvijejo do te mete, da so pripravljeni na popolnoma samostojno vrtenje svojih miksov. 

Teoretično in praktično učenje

Alphawave

Na akademiji Alphawave vam bodo svetovali tudi pri nakupu opreme, poskrbeli bodo za kvalitetno in ugodno rešitev. Tako preprosto… Od teorije vrtenja glasbe preko različnih načinov in tehnik miksanja, pa do nasvetov, kako postati prepoznaven in začeti z nastopanjem. Na omenjeni akademiji te bodo pripravili na vstop v svet DJ-anja, da boš lahko svojo strast predstavil tudi širši množici. Verjamemo, da si popolnoma navdušen!?

Alphawave

Ponudba programov

Če se boš odločil za udeležbo na omenjenem programu, lahko izbiraš med različnim trajanjem. Prva možnost je tro mesečni obisk (pri tem je cena 80 evrov na mesec), druga možnost pa ponuja deset mesečni obisk oziroma eno šolsko leto (pri tem je cena 49 evrov na mesec). Naj še omenimo, da se izobraževanje oziroma DJ šola izvaja enkrat na teden po 45 minut. 

Ponudba programov za Dj šolo

Individualne lekcije

Na zgoraj omenjeni akademiji imajo na voljo še individualne lekcije DJ šole. Slednje so zasnovane tako, da jih popolnoma prilagodijo tvojim potrebam in željam. S spremljanjem tvojega razvoja lahko sproti prilagajajo učni proces in po potrebi določenim tematikam namenijo več časa. Tako lahko skupaj kar najbolj optimalno pridete do željenega cilja, kar je izjemno pomembno. Individualen program se organizira za otroke stare med 10 in 14 let. Ceno v tem primeru določite po dogovoru (običajno 30 evrov za eno uro). 

Individualne lekcije DJ šola

Izobraževanje in svetovanje

Nazadnje naj še poudarimo, da akademija Alphawave ponuja izobraževanje in svetovanje na področju glasbe in novih tehnologij ter je specializirana za seminarje, tečaje, delavnice glasbene produkcije, managementa ter kreativnega vrtenja glasbe. Na omenjeni akademiji boš svoje mesto našel tudi ti, če želiš pridobiti pomembne kompetence za uspešno delo v sodobni glasbeni industriji. Si zraven? Če je tvoj odgovor pritrdilen, potem hitro klikni na zgornji odebeljeni napis, kjer lahko prebereš še več informacij o tej tematiki – DJ šola. 

Izobraževanje in svetovanje

Več informacij

Predlagamo pa ti tudi, da si pogledaš informacije o DJ kampu. Tam lahko preživiš začetek počitnic z družbo svojih vrstnikov ob učenju glasbenih vragolij, ki jih prinaša edinstvena poletna šola DJ-anja. Nič več ne čakaj in prosi svoje starše, da te prijavijo na omenjeni kamp. Poleg tega pa jim ne pozabi povedati za DJ šolo, kjer se lahko naučiš veliko novega. Verjamemo, da boš nad vsem tem popolnoma navdušen in bo tvoje poletje nepozabno.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *