Alphawave

Alphawave je ime znane DJ akademije, kjer ponujajo izobraževanje in svetovanje na področju glasbe in novih tehnologij. Na akademiji Alphawave boste svoje mesto našli vsi tisti, ki si želite pridobiti nekaj pomembnih kompetenc povezanih z uspešnim delom v sodobni glasbeni industriji. Pri njih so specializirani za seminarje, tečaje in delavnice glasbene produkcije, managementa in kreativnosti vrtenja glasbe. 

Alphawave

Več informacij

Če smo te v uvodnem delu navdušili nad omenjeno akademijo, potem moraš prebrati članek do konca. Prijazno vabljen, saj boš izvedel še nekaj pomembnih in predvsem aktualnih informacij. 

Ponudba programov

Alphawave akademija ponuja študijski program (glasbena produkcija) in še obšolski program (DJ šola). V okviru programa glasbena produkcija bodo prepoznavni in vrhunski mentorji z več desetletji izkušenj v glasbeni industriji predali dragoceno in obširno tehnično znanje, inovativen izobraževalni model pa bo še dodatno spodbudil tvojo domišljijo in ustvarjalnost. Zakaj se ne bi vpisal tudi ti? Vpiši se in osvoji procese, ki jih sodobni glasbeni ustvarjalec potrebuje za konsistentno in visokokakovostno ustvarjanje skladb, pripravljenih za ugled luči sveta oziroma za lansiranje v svet!

Ponudba programov Alphawave

DJ šola

Vpišeš pa se lahko tudi v obšolski program DJ šola, kjer lahko svoje DJ znanje dvigneš na višji nivo oziroma osvojiš nekaj najbolj pomembnih temeljev. Za vsako stopnjo tvojega znanja ti na omenjeni akademiji ponujajo načine nadgradnje. Ravno zaradi tega lahko izbiraš med osnovnimi in naprednejšimi izobraževalnimi moduli ter individualnim ali pa skupinskim delom. Če te zanima več informacij o prijavi/vpisu, trajanju in ceni tega programa, pa ti svetujemo, da klikneš na zgornji odebeljeni napis. Že v naslednjem trenutku se boš znašel na spletni strani omenjene akademije, kjer boš zagotovo našel še kakšno novo in koristno informacijo. 

DJ šola

Vpiši se že zdaj

Še danes se vpiši na DJ šolo, saj so vpisi za študijsko leto 2021/2022 odprti! Verjamemo, da boš ob obiskovanju te šole zares užival in se naučil veliko novega. 

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *