Desperados pivo cena

Desperados pivo cena je aktualna tematika v zadnjem času, ko popularnost omenjenega piva znatno raste. Desperados je izjemno posebno pivo, saj je pivo z okusom tekile, ki daje lahek in osvežujoč okus. V nadaljevanju smo za vas pripravili skupek zanimivosti o omenjenem pivu v navedenih podnaslovih: sestava, hranilne vrednosti in Desperados pivo – cena.

Desperados pivo cena

Pivo Desperados je bilo ustvarjeno pred 20 leti, ko si je pivovarna, ki danes spada pod okrilje nizozemske družbe Heineken zamislila povsem drugačno pivo od običajnega. Tako so zvarili pivo s tekilo, ki je postal senzacija. Poznamo pa ga pod imenom Desperados.

Sestava 

Edinstveno pivo Desperados je sestavljeno iz lager piva, kateremu je dodan okus tekile. Vse to poskrbi za izjemno drzen in osvežujoč okus. V nadaljevanju pa vam predstavljamo iz česa sploh je sestavljeno to znamenito pivo Desperados. Glavne sestavine so voda, ječmenov slad, koruzni zdrob, sladkor, hmelj, citronska kislina in aroma tekile. Omenjena pijača vsebuje 5,9 % alkohola.

Hranilne vrednosti

V nadaljevanju vam predstavljamo hranilne vrednosti omenjenega piva na 100 ml. Energijska vrednost znaša 247 kJ oziroma 59 kcal. Maščobe in od tega nasičene maščobe znašajo 0,0 g. Ogljikovi hidrati znašajo 6,3 g in od tega sladkorji 2,2 g. Beljakovine znašajo 0 g in soli < 0,01 g. 

Omenjeno živilo vsebuje alkohol, kar pomeni, da ni primerno za otroke do 18. leta starosti. 

Desperados pivo cena - Rundasekunda

Desperados pivo – cena 

Uvoznik omenjenega piva v Slovenijo je Pivovarna Laško Union, ki skrbi za nemoteno dobavo piva v naše kraje. Vas zanima cena piva Desperados? Omenjeno pivo lahko najdete na spletni strani Rundasekunda, kjer je na voljo v sodčkih volumna 2 L in je primeren za točilno napravo The Sub. Desperados pivo cena na spletni strani Rundasekunda v akcijski ceni znaša 74,90 €, redna cena pa je 82,90 € za 10 sodčkov po 2 L. Obiščite spletno stran Rundasekunda in si zagotovite svojega po akcijski ceni!

Morda vas zanima tudi:
Heineken
Dostava piva
Rdeče vino
Vino na dom

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *