Center Holos

Center Holos je edini izvajalec regresije po metodi Past life Regression Academy v Sloveniji, ki je uradno vpisan v register akademije. Ustanovil ga je Damjan Gregorič, ki se ukvarja z razvojem potenciala duše, uma in telesa, s hipnoterapijami, regresoterapijami, progresijo in drugim. Njegova namera je enostavna: »izkoristiti naravne vire v nas in okoli nas za izjemne in trajne spremembe za vse nas«. Damjan ima že veliko izkušenj, s katerimi se trudi opremiti vse svoje kliente. Pri tem uporablja najboljša orodja za uspeh in tako lahko skupaj z njim klient doseže cilje na prizemljen način.

V nadaljevanju vam bomo na kratko predstavili, kako je prišlo do ustanovitve Center Holos. Prijazno vas vabimo, da nadaljujete z branjem.

Center Holos – za razvoj potenciala duše, uma in telesa.

Tako kot vsak človek, se je tudi Damjan Gragorič v življenju srečeval z vzponi in padci. Njegovo otroštvo je bilo težko, dramatično, zato je v njem ustvarilo blokado, ki ga je spremljala vse do 33. leta. Potem pa se je zgodila prelomna točka leta 2011 na delavnici na Pašmanu, kjer so čistili vse travme, strahove, blokade in omejitve, ki jih je pridelal skozi vsa prejšnja življenja.

Damjan Gregorič

Takrat je tudi prvič slišal za regresijo. Spoznal je, da lahko upravlja s svojimi mislimi in občutki ter tako postane aktiven kreator svojega življenja in svoje sreče. Dobil je tudi uvid v svojo vizijo, zakaj je na tem planetu in kaj je njegovo poslanstvo. Del njegove vizije je bilo tudi to, da ustanovi center Holos – za razvoj potenciala duše, uma in telesa. Center, kjer bo v ospredju pomoč ljudem pri razvoju njihovih potencialov duše, uma in telesa. Tako je Damjan premagal vse svoje blokade, strahove in sprostil njegov neskončni potencial ter se lotil stvari, ki so se mu prej zdele nemogoče.

Za več informacij o njegovih terapijah pa kliknite na zgornji odebeljeni napis.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *