Aparat za točenje piva brez CO2

Aparat za točenje piva brez CO2 lahko najdete in naročite v spletni trgovini Rundasekunda.si. Tam so za vas pripravili točilne naprave, ki se imenujejo THE SUB. Slednje lahko najdete v štirih različnih barvah, ena pa se bo zagotovo odlično podala na vaš kuhinjski pult. Ja, prav ste prebrali. Gre namreč za aparat za točenje piva brez CO2, ki je namenjen domači uporabi. Mednarodno uveljavljena mojstra Heineken in Krups sta namreč oblikovala točilne naprave, ki so namenjene za domačo uporabo. Oblikoval pa jih je znani oblikovalec Marc Newson. The Sub točilni aparati tako rekoč ponujajo čisto vse, kar lahko ponudi profesionalni točilni aparat. To pa je seveda odličen okus in posledično tudi nepozabno doživetje prave pivnice kar v vašem domu!

Aparat za točenje piva brez CO2

V nadaljevanju tokratnega članka vam bomo na kratko predstavili še nekoliko več informacij o aparatu za točenje piva brez CO2. Prijazno vas vabimo, da nadaljujete z branjem.

kozarci za pivo

Omenjeni aparat je profesionalno razvit, a kljub temu tako poenostavljen, da ga lahko uporabi prav vsak. Edini razlog, ki mora biti izpolnjen pa je ta, da morate oboževati pivo! Vse kar morate narediti, ko imate točilno napravo že doma je to, da naročite še svoje najljubše pivo v TORP sodčku (2-litrski), slednjega vstavite in uživate v svežem ter polnem okusu točenega piva!

The SUB

The Sub deluje na elektriko. Vključite točilno napravo v vtičnico, počakajte nekaj minut in kmalu si boste že lahko natočili super ekstra ohlajeno in sveže točeno pivo! Na tem mestu naj še zapišemo, da odprtega piva v sodčku ni potrebno spiti takoj v enem dnevu, saj The Sub ohranja svežino in odličnost piva tudi do 15 dni!

Predlagamo vam, da si še danes ogledate široko ponudbo aparatov za točenje piva, ki so jo za vas pripravili na spletni strani Rundasekunda.si. Zagotovo boste presenečeni tudi nad izredno nizko ceno aparatov.

Zagotovo te zanima še več o pivu! Preberi:

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *