Akrilno steklo cena je odvisna od več različnih dejavnikov, in sicer: barve, velikosti, debeline stekla, zahtevnosti in števila izdelkov, ki jih je posameznik naročil. Seveda je od posameznih podjetij odvisno, kakšen cenik bodo postavili glede na svoje kriterije, vendar morajo pri tem paziti, da so njihove cene čim bolj konkurenčne. Kljub vsemu pa je akrilno steklo cena še vedno zelo nizka. Ravno iz tega razloga se v zadnjem času proda še več izdelkov iz akrilnega ali pleksi stekla. Poleg cene pa je pri tem materialu velika prednost tudi ta, da se ne stara. Akrilno steklo z leti ne porumeni, ampak ostane prvotne (prozorne) barve. Dočaka lahko zelo dolgo življenjsko dobo, saj je odporen na razne poškodbe, obrabo in vremenske vplive.

Akrilno steklo cena

V podjetju Pleksiart se ukvarjajo s prodajo izdelkov iz akrilnega stekla. Pri tem pa vam ponujajo ugodno možnost nakupa! Akrilno steklo cena oziroma cenik omenjenega podjetja si lahko ogledate na njihovi spletni strani. Vi lahko izbirate med različnimi velikostmi plošč pleksi stekla in med različnimi debelinami (od 1 do 6 milimetrov). Prav tako ponujajo zelo ugodne cene za barvno steklo.

V nadaljevanju članka vam bomo predstavili izdelke, ki jih ustvarjajo v omenjenem podjetju.

Akrilno steklo cena

Med najbolj prodajanimi so reklamne table, pripomočki za gostinske lokale, pisarniška oprema, sejemski material, zaščitni elementi za trgovine ali proizvodne prostore, stojala za očala v optiki in ostali izdelki iz pleksi stekla po meri. Akrilno steklo pa lahko zasledite tudi drugje, in sicer: kot streha za vrt, balkon ali bazen, v avtomobilu (smerokazi, vzvratne luči), v gospodinjstvu (podstavki, različni aparati) in tudi v elektro tehniki (na primer: pokrovi za luči).

V kolikor bi tudi sami želeli naročiti in kupiti določen predmet ali element, ki ga bodo naredili iz pleksi stekla, vam svetujemo, da se zapeljete do omenjenega podjetja ali pa jih pokličite na telefonsko številko: 03 492 92 20, kjer vam bodo z veseljem odgovorili na vaša vprašanja.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *