Pištole

Pištole so poleg ostalega orožja, zunanjih in notranjih delov za orožje, dodatkov (svetilke, laserji, optike), taktične opreme in oblačil v katalogu MaxAirsoft spletne in fizične trgovine. Vse našteto namreč potrebujete za vstop na airsoft spopad. Naj še omenimo, da za začetnike in profesionalne igralce prodajajo električne, ostrostrelske, vzmetne, GBB in zbirateljske puške. Pištole pa so v njihovi trgovini razdeljene v 4 kategorije: plinske, električne, vzmetne in revolverji. Za nekoliko bolj zapletene taktične naloge pa so v njihovi ponudbi tudi mitraljezi, šibrenice in bombomete. Na tem mestu vam še sporočamo, da v airsoft trgovini prodajajo replike in tudi pravo strelno orožje, zračno orožje in plašilne pištole. Pri njih pa boste našli še:  loke, frače, elektrošoker-je, solzivce ter strelne daljnoglede in red dot merke. V katalogu so med drugim še pripomočki za streljanje, pripomočki za nego za orožje ter nadomestni deli za orožje.

Pištole

V nadaljevanju tokratnega članka vam bomo predstavili dve pištoli, ki ju lahko kupite v omenjeni trgovini. Še prej pa vas moramo opozoriti, da trgovina z orožjem v Sloveniji (Vrhnika, Ljubljana, Celje) poteka le z ustreznimi dokumenti (s strani kupca). To je tudi glavno pravilo, ki ga upoštevajo v omenjeni trgovini. Če želite, lahko na spletnem mestu podjetja kadarkoli rezervirate svoj najljubši model orožja, potem pa ga prevzamete v eni izmed poslovalnic. Naj še poudarimo, da so nekatera orožja  v katalogu te spletne trgovine le nekaj dni. To je namreč posledica velikega povpraševanja po teh modelih. Prodajalci v trgovini pa vam lahko zagotovijo, da vas bo orožje, ki ste ga rezervirali, čakalo, dokler ne boste prišli po njega.

Preberite tudi to:

AREX Delta X Gen 2 9x19mm

Sedaj pa naj vam predstavimo že prvo polavtomatsko pištolo AREX Delta X Gen 2 9x19mm. Gre za izdelek slovenskega proizvajalca AREX. To je posodobljena izvedba prve slovenske Striker pištole, ki je dizajnirana kot kvalitetna “delovna pištola” za neverjetno ceno. Poleg tega je izredno enostavna za uporabo (z golimi rokami ali v rokavicah), primerna pa je tudi za uporabnike z nekoliko manjšimi rokami. Ste vedeli, da je Delta X Cross Over izvedba s kratko Compact cevjo in navadnim ročajem standardne velikosti. Te so precej enostavne za razstavljanje in sestavljanje ter omogočajo enostavno sprotno in dolgoročno vzdrževanje brez potrebnih orodij.

AREX Delta X Gen 2 9x19mm

Primerne so za desničarje in levičarje, saj imajo obojestranski dizajn. Naj še omenimo, da ima pištola Striker sprožilni sistem, ki je zamenjal klasično kladivce z udarno iglo. Sestavljajo pa jo tudi: dvojni sprožilec, ki preprečuje nenamerno premikanje sprožilca nazaj in varovalo udarne igle. Na zadnji strani zaklepa se nahaja rdeč indikator, ki daje takojšnje vizualne povratne informacije o tem, ali je v cevi naboj in udarna igla napeta. Ta izdelek boste ob nakupu prejeli v obloženem kovčku z dvema nabojnikoma kapacitete 17 in 19 nabojev 9x19mm. Zanjo pa boste odšteli 539,90 evrov. 

CZ Tactical Sport 2

Nazadnje pa vam bomo predstavili še CZ Tactical Sport 2 polavtomatsko pištolo. Gre za izdelek proizvajalca Česká Zbrojovka. To je nova, izboljšana verzija zelo uspešne pištole CZ75 Tactical Sport, ki je razvita v sodelovanju z izkušenimi IPSC strelci z namenom, da bi se vrhunski rezultati prvotne pištole še dodatno izboljšali. Še enkrat naj poudarimo, da je Tactical Sport 2 pištola vrhunske izdelave namenjena za IPSC Standard divizijo in precizno streljanje.

CZ Tactical Sport 2

Izdelek ima dolgo cev, povečan obojestranski izmetnik nabojnika, obojestransko varovalo ter 1 stopenjski športni sprožilec z hitrim resetom (hitrost in natančnost). Izboljšana je še njena ergonomska oblika. Deluje na principu kratkega trzanja cevi (Browningov princip). Če bi želeli opraviti nakup tega orožja, vam svetujemo, da kliknete na zgornji odebeljeni napis in jo shranite v košarico. Za ta model pištole boste odšteli 1.585,90 evrov. 

Za še več informacij o tej tematiki pa kliknite zgoraj levo na odebeljeni napis.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *