Zunanje ploščice ki ne drsijo

Zunanje ploščice ki ne drsijo lahko kupite v različnih tehničnih trgovinah po celotni Sloveniji. S prodajo teh oblog pa se ukvarjajo tudi v podjetju Top Keramika. Gre za mlado družinsko podjetje, ki je s svojim delovanjem pričelo leta 2008. Že odkar so odprli svoja vrata, se ukvarjajo s prodajo kakovostnih keramičnih ploščic italijanskih proizvajalcev. Od ustanovitve pa do danes si prizadevajo zadovoljiti visoka pričakovanja cenjenih strank.

Zunanje ploščice ki ne drsijo

V nadaljevanju tokratnega članka vam bomo predstavili kvalitetne zunanje ploščice ki ne drsijo. V kolikor želite izvedeti o tej tematiki več informacij, vas prijazno vabimo, da nadaljujete z branjem.

Keramične ploščice so odlična rešitev za zunanje obloge

Kot smo že omenili, predstavljajo zunanje ploščice ki ne drsijo zares odlično rešitev za oblaganje vaših tal. Zunanje ploščice ki ne drsijo sodijo v kategorijo zunanje ploščice. Te obloge pa so (zaradi svojih lastnostni) primerne za oblaganje teras, stopnišč, okolice bazenov, balkonov in še drugih zunanjih površin.

Zunanja keramika - Uredite svojo okolico - Web center blog

Gre za funkcionalne obloge, ki lahko dočakajo izredno dolgo življenjsko dobo. V primerjavi z drugimi naravnimi materiali so zunanje ploščice ki ne drsijo dosti bolj odporne na vremenske vplive in pojave. Ta lastnost pa jim omogoča, da lahko dočakajo dolgo življenjsko dobo. Verjemite, da bo tudi po več letih videz oblog praktično nespremenjen! To pa lahko potrdijo tudi številne zadovoljne stranke, ki so se že pred leti odločile za nakup keramike v omenjenem podjetju. Kvalitetna keramika je definitivno Top Keramika!

moderne zunanje keramične ploščice

Protizdrsne zunanje ploščice iz porcelanogresa ali granitogresa

Naj poudarimo, da so protizdrsne zunanje ploščice narejene iz porcelanogresa ali granitogresa, torej imajo gres sestavo. Ravno takšna sestava pa jim daje le najboljše lastnosti. Med njimi so seveda obstojnost, odpornost proti poškodbam, zmrzali, trdovratnim madežem, obrabi, ne vpijajo vode ali drugih tekočin. V podjetju Top Keramika lahko izbirate med ploščicami različnih dimenzij, dizajnov in modelov. Za vas so pripravili tudi ploščice z imitacijo naravnih materialov. Slednje so še posebej priljubljene med tistimi, ki so sicer navdušeni nad videzom naravnih materialov.

Zunanje ploščice ki ne drsijo

Pred nakup ploščic dobro razmislite o tem, katera barva ali imitacija oblog bi bila najbolj primerna za določeno površino. V kolikor boste oblagali tla terase, ki se sicer nahaja na travniku pred hišo, vam svetujemo, da izbere ploščice z imitacijo lesa ali kamna. Ta naravni videz bo namreč popestril vašo teraso in obenem poskrbel za najbolj praktično obloženo površino. Poleg tega moramo poudariti, da so zunanje ploščice ki ne drsijo enostavne za čiščenje. Za čiščenje namreč potrebujete le ščetko za tla, vodo in po potrebi tudi blago čistilo. Tako enostavno in hitro lahko očistite površino ploščic! Na tem mestu vam odsvetujemo uporabo jedkih oziroma močnih čistil, ki vsebujejo kemikalije. Ta čistila namreč lahko uničijo površino ploščic ali pa povzročijo odstopanje fug.

Kaj pomeni oznaka R10 in R11

Nazadnje moramo poudariti tudi to, da so protizdrsne ploščice zaradi svojih lastnosti izjemno varne in posledično funkcionalne. To jim namreč omogoča njihova nekoliko bolj groba površina. Oznaki R10 ali R11 pa označujeta, kako groba je površina. Ta lastnost je definitivno nepogrešljiva, saj pripomore k varnosti, kar je še posebej pomembno v času hladnejših, zimskih temperatur.

Široka ponudba v Top Keramiki

V kolikor bi želeli opraviti nakup zunanje ploščice ki ne drsijo, vam svetujemo, da kliknete na zgornji odebeljeni napis. Že v naslednjem trenutku se boste namreč znašli na spletni strani podjetja Top Keramika, kjer si lahko ogledate široko ponudbo različnih modelov ploščic (notranjih in zunanjih).

Zunanje ploščice - Top Keramika

Za vas so pripravili keramiko, ki je dosegljiva v širokem cenovnem razponu. Poleg tega vam svetujemo, da pregledate še outlet keramike oziroma akcijsko ponudbo, kjer pa so nekateri modeli znižani do -60 %! Prepričani smo, da boste med vso to ponudbo ploščic tudi vi našli takšen model, o katerem sanjate že nekaj časa. Izkušen keramičar naj svoje delo opravi odlično in tako bodo obloge dočakale zares dolgo življenjsko dobo!

Preberite tudi:

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *