Zdravoogrevanje

Zdravoogrevanje je ime za spletno stran podjetja Gatom d.o.o. S klikom na odebeljeni napis boste pristali na tej spletni strani, kjer pa si lahko ogledate široko ponudbo različnih modelov grelnih panelov in še ostalih izdelkov. Obenem so za vas pripravili tudi različne opise, predstavitve in informacije o posameznih modelih panelov. Poleg tega njihova ponudba vključuje še prodajo termostatov, ki jih lahko dobite že od 39, 90 evrov naprej.

V nadaljevanju tokratnega članka vam bomo predstavili še nekatere informacije, ki so povezane z infrardečim ogrevanjem. Vabimo vas, da po prebranem članku obiščete spletno stran Zdravoogrevanje in si ogledate ponudbo kakovostnih ir panelov.

Kot najverjetneje sami veste, velja ogrevanje stanovanja za enega izmed najvišjih gospodinjskih stroškov. Ravno iz tega razloga je odločitev za ogrevalni sistem še toliko bolj pomembna (predvsem na ekonomski in zdravstveni ravni). Sodobna gospodinjstva se čedalje bolj pogosto odločajo za poceni ogrevanje na elektriko (to so ir-paneli). Slednji namreč vsestransko izboljšajo kakovost bivanja.

Zdravoogrevanje

V podjetju Gatom, ki se nahaja v Kamniku, imajo v ponudbi panele razdeljene v dne kategoriji. To so tisti, ki so namenjeni za domačo uporabo in tisti, ki se uporabljajo za industrijska podjetja. Med njimi so tri glavne razlike. Prva je povezana z načinom delovanja panelov, druga je povezana z močjo ogrevanja in tretja je opazna na samem videzu panela. Vsak ima rad urejen in lep doma. Ravno iz tega razloga so tudi grelni paneli za domačo uporabo dosti bolj stilsko dodelani. Obstajajo v različnih barvah, vendar prevladuje bela. Slednja se namreč največkrat in najbolje »zlije« z ostalo okolico (stenami in pohištvom).

V kolikor ste sami v fazi odločanja o načinu ogrevanja, vam svetujemo, da preberete članek ir panelov izračun. S takšnim ogrevalnim sistemom boste privarčevali kar do 60 % letnega proračuna za ogrevanje. Naročite panele na spletni strani Zdravoogrevanje in ne bo vam žal!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *