Zaščita podvozja

Zaščita podvozja na vodni osnovi ponuja optimalno zaščito pred korozijo, preprečuje slabe vonjave in je okolju prijazna. Zasluge za to je mogoče pripisati vodni osnovi. V nadaljevanju tokratnega članka vam bomo predstavili še več informacij, ki so povezane z zaščito podvozja. Če želite izvedeti več o tem, vas prijazno vabimo, da nadaljujete z branjem. 

Zaščita podvozja je zelo pomembna

Naj že na začetku poudarimo, da je zaščita podvozja izredno pomembna. Številni avtoservisi po celotni Sloveniji se ukvarjajo s to storitvijo. Eden izmed njih pa je avtohiša Avtotehna VIS, kjer ponujajo kvalitetne storitve. Med njimi opravljajo tudi zaščita podvozja na vodni osnovi. Slednja ponuja optimalno zaščito pred korozijo, prihranek pri stroških popravil, nadgradnjo vozila, manj slabih vonjav in še več. Poleg naštetega pa je zaščita podvozja okolju prijazna, saj je narejena na vodni osnovi.

avtotehna vis servis

Na tem mestu vam predstavljamo tudi cene za zaščito podvozja v Avtotehni VIS. Redna cena za to storitev z 20 % popustom znaša 120 evrov. Tako je vaš strošek nižji za 30 evrov! Takšna cena pa velja za manjše ali srednje vozilo, kot je na primer: Citroen C2, Peugeot 3008, Opel Astra in drugi jekleni konjički. Med tem ko boste za zaščito podvozja pri večjem vozilu (kot so: Opel Insignia, Peugeot 5008, Citroen Grand Picasso idr.) namesto 190 evrov odšteli samo 152 evrov. 

Če želite zaščito tudi vi, pokličite!

Klub temu, da so karoserije sodobnih oziroma novih avtomobilov vedno bolj zaščitene, se na cestah pojavlja vedno več uničevalnih faktorjev podvozij, ki jih vodi glavna sovražnica – tako imenovan rja. Dva najpomembnejša, ki se jima ne moremo izogniti, sta še sol in pesek. Če želite podvozje na vašem vozilu zaščititi tudi vi, vam svetujemo, da rezervirate svoj termin. Pokličite na telefonsko številko 080 88 82 in se naročite. Obveščamo vas, da se lahko naročite tudi preko spletnega obrazca, do katerega lahko dostopate s klikom na zgornji odebeljeni napis. 

zaščita podvozja

Vsekakor pa omenjeno podjetje ponuja še druge servisne storitve in strokovne nasvete. Ne glede na to ali gre za redni servisni pregled ali pa za popravilo vozila Opel, vam z nasvetom vedno pomagajo servisni svetovalci, ki si pri delu pomagajo z moderno tehnološko opremo in sodobnimi stroji. Vedite, da se vsak sprejem vozila v njihov servis najprej začne s pogovorom, ki je poleg uporabe diagnostične opreme in specialnih orodij v največjo pomoč pri odkrivanju napak. Večkrat letno pa za svoje stranke v omenjenem podjetju poskrbijo tudi z brezplačnimi preventivnimi pregledi vozil. Servisi se nahajajo v Škofji Loki, Kranju in Ljubljani. 

Ponudbe Avtotehne VIS

Poudariti moramo, da v Avtotehni VIS uporabljajo visoko kakovostna maziva, motorna olja in hladilne tekočine.  Obenem pa zagotavljajo uporabo v skladu z zahtevami proizvajalca za vse dele vozila. Ali veste, da lahko olja neustrezne kakovosti in specifikacije povzročijo prezgodnjo obrabo? Ja prav zares, hkrati pa lahko pride še do trajnih poškodb, na kar morate biti pri servisiranju vašega vozila še posebej pozorni. Dobro je vedeti, da v primeru okvare ali nesreče v Sloveniji nudijo za vse njihove stranke servisa brezplačno asistenco s prevozom vozila do najbližjega servisnega centra VIS. Za enostavnejše plačilo obveznosti pa omogočajo plačilo na obroke. Plačilo na obroke je torej možno s kartico Visa, NLB Eurocard ali Diners Club. Nazadnje pa naj omenimo še to, da za opravljeno delo in vgrajene originalne nadomestne dele vsem strankam zagotavljajo enoletno garancijo. Vse to in seveda še veliko več v omenjenem podjetju! 

avtotehna vis

Tako, pa smo prišli do konca današnjega članka. Če bi želeli o tej tematiki izvedeti še več informacij, vam svetujemo, da kliknete na zgornji odebeljeni napis. V naslednjem trenutku se boste znašli na pregledni spletni strani podjetja, kjer lahko preberete še več. Ne pozabite si ogledati tudi nove ponudbe jeklenih konjičkov!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *