Zaposlitev v Pomurju

Zaposlitev v Pomurju in vse aktualne novosti povezane z njo, vam bomo predstavili v nadaljevanju današnjega članka. Če želite izvedeti več informacij o tej tematiki, vam svetujemo, da nadaljujete z branjem. 

Zaposlitev v Pomurju

Pomurska statistična regija obsega 27 krajev (Apače, Beltinci, Cankova, Črenšovci, Gornja Radgona, Gornji Petrovci, Gread, Hodoš, Kobilje, Križevci, Kuzma, Lendava, Ljutomer, Moravske Toplice, Murska Sobota, Odranci, Puconci, Radenci, Razkrižje, Rogašovci, Sveti Jurij ob Ščavnici, Šalovci, Tišina, Turnišče, Velika Polana in Veržej). Gre za najbolj ravninsko regijo pri nas, ki je bogata z rodovitno prstjo. Ta je ustvarila ugodne razmere predvsem za kmetijstvo. Zaradi tega je zaposlitev v Pomurju na področju kmetijstva precej obširna. 

Zaposlitev v Pomurju

Aktualna prosta delovna mesta za zaposlitev v Pomurju

Če vas zanima, katera so aktualna prosta delovna mesta za zaposlitev v Pomurju, vam svetujemo, da si jih ogledate na spletni strani Workforce.si. Na enem mestu vas čakajo številni predlogi in ponudba za zaposlitev v Pomurju. V kraju Ljutomer so trenutno razpisana 4 prosta delovna mesta, in sicer: ličar, ključavničar, varilec in operater na stroju. V kolikor bi želeli opravljati katero izmed naštetih del, vam svetujemo, da se prijavite na prosto mesto. To lahko storite hitro in enostavno. Kliknite ob željenem delu na gumb »prijavi se«. V naslednjem trenutku se boste znašli na spletni strani, kjer morate vpisati nujno potrebne osebne podatke ob prijavi. To so ime priimek, telefonska številka, leto rojstva, elektronski naslov, spol, želeno delovno mesto, odpovedni rok, naslov, država, mesto, poleg tega morate priložiti še življenjepis in se strinjati z vsemi pogoji uporabe, splošnimi pogoji poslovanja ter politiko zasebnosti. Nazadnje  kliknete na gumb »prijavite se« in že v naslednjem trenutku bo vaša prošnja oziroma prijava poslana naprej. 

Ličar

Pa naj vam na tem mestu predstavimo nekaj osnovnih informacij o poklicu ličarja. To je oseba, ki se poklicno ukvarja z ličenjem. Najbolj iskani so avtoličarji. Delo ličarja vključuje sprejem in pregled delovne dokumentacije, samostojno izvajanje zahtevnih raznovrstnih ličarskih del (priprava površine pred barvanjem s pranjem, kitanjem in brušenjem), pripravo in mešanje barv v mešalnici, večslojno brizganje barv na izdelke, skrb za urejeno delovno okolje in ostala dela po navodilu nadrejenih.

Ličar

Za opravljanje tega dela so že predhodno dobrodošle izkušnje na primerljivih delovnih mestih, poznavanje materialov in strojev, osnovno računalniško znanje, timska usmerjenost, želja po učenju in pridobivanju novih znanj ter odgovoren odnos do dela. Ste po poklicu ličar in nimate zaposlitve? Če je vaš odgovor pritrdilen, vam svetujemo, da čim prej poskrbite za zaposlitev v Pomurju. Preko prijave na prosto delovno mesto ličarja. 

Varilec

Zelo zanimivo je tudi delo varilca. Ta zajema nastavitev varilne priprave, nastavitve parametrov varjenja, izdelavo izdelkov po proizvodnih nalogih, izvajanje raznovrstnih varilskih del in uporabo različnih postopkov varjenja (MIG, MAG, TIG, REO). Poleg vsega tega pa delo vključuje še brušenje, čiščenje in kontrolo varov, ustrezno reševanje napak in težav ter skrb za urejeno in varno delovno okolje. Od bodočih delavcev v podjetju pričakujejo izkušnje na primerljivih delovnih mestih, poznavanje materialov in strojev, timsko usmerjenost, željo po učenju in pridobivanju novih znanj ter odgovoren odnos do dela.

Varilec

Hitra zaposlitev s pomočjo agencije za zaposlovanje

V kolikor se želite čim prej zaposliti na katerem izmed omenjenih prostih mest, vam toplo priporočamo, da se prijavite na aktualna prosta delovna mesta in si na ta način zagotovite zaposlitev v Pomurju. Prijavo lahko oddate enostavno, in sicer na spletni strani Workforce.

Hitra zaposlitev s pomočjo agencije za zaposlovanje

Pri njih izvajajo prilagojeno ali trajno zaposlovanje, upravljanje s človeškimi viri in drugo. Skozi celo leto ponujajo tudi pravno podporo, podporo pri obračunu plač ter pri zagotavljanju skladnosti poslovanja. Eden glavnih ciljev njihove ekipe pa je: »pomagati pri rasti poslovanja in poklicni rasti.« Še danes stopite v stik z njimi in skupaj začrtajte vašo karierno pot. Z njihovo pomočjo bo vse lažje – smo prepričani!

Preberite tudi:

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *