Prosta delovna mesta

Prosta delovna mesta za različna področja so od sedaj na voljo tudi na spletni strani Workforce.si. Nikar ne zamudite priložnosti in preverite več kot 500 prostih delovnih mest! Njihove rešitve so ustvarjene za vaše potrebe, če iščete določeno zaposlitev ali pa ste delodajalec. Na omenjeni spletni strani so trenutno predstavljena številna prosta delovna mesta (kar 465 jih je). Vi pa lahko za lažji pregled izberete posamezne parametre za prosta delovna mesta. Določite lahko regijo in področje dela. Že v naslednjem trenutku se vam bodo izpisala aktualna prosta delovna mesta, ki jih lahko pregledate. Če boste kliknili na posamezno delo, se vam bo (na naslednji strani) izpisal kratek opis naročnika, opis, pogoji dela, njihova ponudba in še nekatere druge informacije. Za vse dodatne informacije o posameznem prostem delovnem mestu pa lahko pokličete na telefonsko številko: 051 645 333 ali pa jim napišete elektronski naslov, ki je zapisan.  

Na prosta delovna mesta se lahko prijavite preko Workface!

Na posamezna prosta delovna mesta se lahko prijavite kar preko Workforce – hitro in enostavno! Vse kar morate storiti je, da kliknete ob željenem delu na gumb »prijavi se«. V naslednjem trenutku se boste znašli na spletni strani, kjer morate vpisati nujno potrebne osebne podatke ob prijavi. To so ime priimek, telefonska številka, leto rojstva, elektronski naslov, spol, želeno delovno mesto, odpovedni rok, naslov, država, mesto, poleg tega morate priložiti še življenjepis in se strinjati z vsemi pogoji uporabe, splošnimi pogoji poslovanja ter politiko zasebnosti. Nato kliknete na gumb »prijavite se« in že v naslednjem trenutku bo vaša prošnja poslana. 

Workforce - prosta delovna mesta

Na tem mestu moramo poudariti, da so storitve Workforce po meri za zaposlovalce in tudi za iskalce zaposlitve! To pomeni, da upoštevajo želje ter zahteve enih in drugih. Poleg tega pa lahko poiščejo enega ali celo več sodelavcev. Če boste na njihovi spletni strani kliknili na zavihek – za iskalce zaposlitve, se vam bo že v naslednjem trenutku prikazala vsa ponudba aktualnih prostih delovnih mest. Omeniti moramo, da izvajajo prilagojeno ali trajno zaposlovanje, upravljanje s človeškimi viri in drugo. Skozi celo leto ponujajo tudi pravno podporo, podporo pri obračunu plač ter pri zagotavljanju skladnosti poslovanja.

Vsem iskalcem pomagajo načrtovati poklicno pot

Povzamemo torej lahko, da vsem iskalcem zaposlitve pomagajo načrtovati poklicno pot in poiskati najbolj ustrezno zaposlitev. Eden glavnih ciljev njihove ekipe pa je: »pomagati pri rasti poslovanja in poklicni rasti. Prepričani smo, da bo njihova prizadevna ekipa z največjim veseljem našla rešitev za prilagojeno zaposlovanje, dolgoročno načrtno zmanjševanje števila zaposlenih ali prehod iz začasne zaposlitve v stalno zaposlitev. Sledila bo vašim začrtanim ali ustaljenim potrebam ter pomagala ustvariti dodano vrednost. Skupaj z njimi lahko pregledate prosta delovna mesta in najdete pravo rešitev za vas!

Poklicna pot

Obveščamo vas, da iskanje in pridobivanje novih sodelavcev zahteva čas in je lahko tudi precej naporno ter stresno. Zakaj bi se s tem obremenjevali vi, če pa to lahko zaupate podjetju Workforce! V najkrajšem možnem času bodo poiskali ustrezne kandidate z osebnimi lastnostmi, znanjem in veščinami, s katerimi se bodo brez težav vključili v vaše delovno okolje in kulturo podjetja. Ker imajo svetovalci iz njihovega podjetja že večletne izkušnje na področju upravljanja s človeškimi viri in strokovno znanje z različnih gospodarskih področij, bodo zagotovo znali poiskati in prepoznati talente za različna prosta delovna mesta. To poteka tako: od začetnikov do strokovnjakov.

Njihova ekipa je izredno prizadevna

Naj še poudarimo, da je njihova ekipa izredno prizadevna. Zato bodo zagotovo našli rešitev za prilagojeno zaposlovanje, dolgoročno načrtno zmanjševanje števila zaposlenih ali prehod iz začasne zaposlitve v stalno zaposlitev. Vsekakor bodo ves čas sledili vašim osebnim potrebam ter pomagali ustvariti dodano vrednost. Nudijo pa še hitre ter praktične oziroma in obenem prilagojene rešitve na področju delovnega prava, skladnosti poslovanja, upravljanja s človeškimi viri in pri obračunu plač. Za vas lahko vedno pripravijo odlično rešitev, ki vam bo pisana na kožo. Ne glede na to, ali ste majhno, srednje ali veliko podjetje… Se lahko na njihove dolgoletne izkušnje in strokovnost kadarkoli zanesete.

Workforce ekipa

Podjetje Workforce vam lahko pomaga tudi pri oblikovanju strategije in pridobivanju ustreznih talentov. Pri tem pa namreč precej uspešno delujejo v vseh najbolj pomembnih oziroma glavnih gospodarskih panogah (blago široke potrošnje in maloprodaja, gostinstvo in turizem, industrija ter avtomobilizem, predelovalna industrija in inženirstvo, pomoč strankam in klicni center, logistika in prevoz, telekomunikacije, gradbeništvo in še nekatere druge.

Strokovnjaki v podjetju Workforce

Nazadnje naj kot zanimivost omenimo še to, da Workforce sestavlja zares izkušena ekipa strokovnjakov. Ta je predana svetovanju na področju upravljanja s človeškimi viri. Če morda še ne veste, vam sporočamo, da se ekipa lahko pohvali z več kot dvajsetimi leti izkušenj in le enim ciljem – pomagati podjetjem biti boljši v kadrovanju. To podjetje je regionalno in deluje v državah regije Adria – Sloveniji, Srbiji, Bosni in Hercegovini, Hrvaški, Črni gori, Makedoniji ter tudi v Albaniji. Dnevno poslujejo z več kot 1.000 strankami in okoli 12.000 poslovnimi partnerji, ki jih zanimajo tudi razpisi za prosta delovna mesta.

Strokovnjaki

Vedite, da je zaščita njihovih strank in strokovnjakov ključni del njihovega poslovanja. Naj poudarimo, da njihov program zagotavljanja skladnosti poslovanja in je oblikovan v skladu z zakonom. Obenem pa zagotavlja tudi najvišje standarde zaupnosti in po potrebi preglednosti na vseh področjih delovanja.  Za čim višje doseganje odličnosti pri zagotavljanju skladnosti poslovanja se v njihovi organizaciji kot preprečevalni ukrep izvajajo redni postopki revizije. Vse to za čim bolj strokovno ter uspešno delovanje obeh strani – delodajalcev ter delojemalcev. 

Za še več informacij o tej tematiki pa vam svetujemo, da kliknete na zgornji odebeljeni napis. Že v naslednjem trenutku se boste znašli na spletni strani podjetja Workforce, kjer pa se nahajajo tudi prosta delovna mesta. Hitro in enostavno jih poiščite tudi vi!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *