Vozila na zalogi

Vozila na zalogi so tista prevozna sredstva, ki jih imajo trenutno na voljo v določeni avtohiši. To so lahko nova ali pa tudi rabljena prevozna sredstva. V nadaljevanju tokratnega članka vam bomo predstavili še več informacij o tej tematiki, zato vas prijazno vabimo, da nadaljujete z branjem.

V podjetju Avtotehnika Celje imajo skozi celo leto izredno široko ponudbo vozil na zalogi, ki jo enostavno morate pregledati. Med novimi vozili na zalogi boste našli različne modele znamke Renault, Dacia in Nissan. V omenjenem podjetju so namreč že vrsto let pooblaščeni prodajalci za naštete znamke vozil. Poleg tega pa se ukvarjajo tudi s servisom avtomobilom in še s prodajo rabljenih jeklenih konjičkov.

Nova vozila na zalogi

Vozila na zalogi so včasih dostopna po nekoliko nižji ceni, saj v podjetju večkrat organizirajo določene akcijske ponudbe. Takrat se resnično »splača« pregledati tako imenovana vozila, ki so na zalogi. V kolikor vam bo kateri izmed vozil všeč, vam predlagamo, da se pozanimate tudi o različnih načinih financiranja jeklenega konjička. V Avtotehniki Celje vam bodo namreč z veseljem svetovali in pomagali pri izboru primernega načina financiranja, glede na vaše finančno stanje oziroma glede na privarčevana sredstva.

Vsa rabljena vozila so pregledana po 103. točkah kontrole

Ali veste, da so v Avtotehniki Celje vsa rabljena vozila iz zaloge pregledana po 103. točkah kontrole? To je res super, poleg tega pa nanje dajejo še večmesečno jamstvo.

Rabljena vozila po 103. točkah kontrole

V primeru, da si želite ogledati prevozna sredstva, ki jih imajo na zalogi, vam svetujemo, da se oglasite pri njih osebno. Našli jih boste na Bežigrajski cesti 13, v Celju. Tam delujejo že vse od leta 1983. Od takrat pa do danes se po svojih najboljših močeh trudijo, da bi čim bolj zadovoljili svoje stranke in jim omogočili varno ter udobno vožnjo v njihovih jeklenih konjičkih. 

Vabimo vas, da kliknete na zgornji odebeljeni napis in si ogledate ponudbo njihovih vozil!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *