Vozila, ki so na zalogi

Vozila, ki so na zalogi lahko raziščete v široki ponudbi podjetja Avtotehnika Celje. Ponujajo namreč nova in tudi rabljena vozila, ki so na zalogi. Med novimi jeklenimi konjički lahko najdete naslednje znamke avtomobilov: Nissan, Renault in Dacia. Med rabljenimi pa so tudi druga vozila. Za lažje in hitrejše iskanje vozila, ki so na zalogi, so v omenjenem podjetju pripravili zavihek, kjer lahko z določitvijo ustreznih parametrov poiščete svoje sanjsko vozilo. Izberete lahko: vrsto, znamko, model, ceno, letnik in motor. Na ta način lahko hitro in enostavno dostopate do omenjenih jeklenih konjičkov. Vsekakor pa lahko raziščete še ponudbo rabljenih prevoznih sredstev, ki so na zalogi. 

avtotehnika celje

Če tudi vi iščete vozila, ki so na zalogi, vam svetujemo, da nadaljujete z branjem tokratnega članka. V nadaljevanju tokratnega članka vam bomo na kratko predstavili informacije o jeklenih konjičkih, ki jih imajo v ponudbi Avtotehnike Celje. Prijazno vas vabimo, da nadaljujete z branjem. 

Vsa rabljena vozila so varna in pregledana

Naj že na začetku tokratnega članka poudarimo, da so vsa rabljena vozila, ki so na zalogi, pregledana po 103. točkah kontrole. Ekipa izkušenih in strokovno usposobljenih avtomehanikov namreč opravlja preglede v njihovem servisu. Pri pregledih in ostalih servisih vozil si ekipa pomaga s standardiziranim in sodobnim orodjem ter pripomočki. Poleg tega pa ponujajo še možnost jamstva do 24-mesecev! Njihovo ponudbo rabljenih in novih prevoznih sredstev lahko pogledate vsak dan, in sicer s klikom na zgornji odebeljeni napis. Poleg tega lahko preverite ugodne možnosti financiranja vozil.

vozila, ki so na zalogi

V omenjenem podjetju lahko vaš jekleni konjiček kadarkoli oskrbijo z nadomestnimi deli ali dodatno opremo za vaše vozilo, vam cenijo škodo vašega avtomobila in poskrbijo za postopke z izbrano zavarovalnico ter zavarujejo in registrirajo vozilo. Če tudi vas zanimajo vozila, ki so na zalogi, vam svetujemo, da kliknete na zgornji odebeljeni napis in si ogledate ponudbo. Vsekakor si lahko rabljena prevozna sredstva ogledate tudi v Avtotehniki Celje, ki se nahaja na Bežigrajski cesti 13. Pri njih se s prodajo rabljenih in tudi novih vozil ukvarjajo vse od leta 1983. Poleg tega se ves čas trudijo, da se v svojih vozilih, kupljenih in vzdrževanih pri njih, prevažate varno in udobno. Ker si želijo poskrbeti tudi za vašo mobilnost v celoti, vam zato nudijo zares široko paleto novih vozil, pa tudi rabljena vozila, ki so temeljito pregledana in zanje nudijo jamstvo. 

Preden kupite vozilo, je potrebnno dobro razmisliti kaj potrebujete

Vedite, da je pred nakupom jeklenega konjička smiselno dobro razmisliti o tem, kakšno vozilo si želite oziroma ga potrebujete. Če dnevno prevažate večje predmete ali več oseb, vam svetujemo, da izberete nekoliko večje prevozno sredstvo in na ta način poskrbite za vaše in sovoznikovo udobje. Poleg tega dobro premislite tudi o tem, kakšen model in znamko avtomobila želite. Vsekakor je smiselno, da se odločite tudi o dodatni opremi, ki naj jo ima avto. Nazadnje pa preglejte še finančna sredstva, ki so vam na voljo. V primeru, da nimate privarčevanega veliko denarja, vam svetujemo, da izbirate med dvema možnostima financiranja – klasični kredit ali lizing. Svetovalci iz omenjenega podjetja vas bodo pri pravilni odločitvi usmerjali in vam svetovali. 

nova vozila

Tako, pa smo prišli do konca današnjega članka. Vedite, da se v Avtotehniki Celje zares trudijo in borijo, da bi bile vse njihove stranke zadovoljne z njihovo ponudbo in storitvami. Trud in strokovnost sta bila poplačana tudi s petimi priznanji za najboljšega prodajalca in serviserja vozil Renault v Sloveniji v zadnjih nekaj letih, na kar so seveda neizmerno hvaležni in ponosni. V želji, da prepričajo tudi vas, vas vabijo, da jih čim prej obiščete. Njihov odpiralni čas si lahko ogledate na pregledni spletni strani, kjer najdete še veliko več preostalih informacij in podatkov o podjetju, storitvah, vozilih idr. 

Želimo vam varne poti na cesti!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *