Vinoteka Ljubljana center

Vinoteka Ljubljana center so ključne besede, ki ji v spletni iskalnik največkrat vpišejo vsi tisti, ki si želijo poiskati vinoteko v centru glavnega Slovenskega mesta – Ljubljane. V tokratnem članku vam bomo predstavili vinoteko Ljubljana center, ki ima v svoji ponudbi vrhunska vina in še ostale kvalitetne pijače ter kulinarične dobrote. Ponudbo vinoteke Ljubljana center si lahko ogledate fizično ali pa kar preko njihove spletne strani. Kliknite na zgornji odebeljeni napis in že se boste znašli v spletni vinoteki Evino.

Vinoteka Ljubljana center

Vinoteka podjetja Evino v centru Ljubljane

Pri podjetju Evino so že dalj časa uradni zastopniki nekaterih najbolj priljubljenih in poznanih slovenskih kleti, med katerimi so seveda: Klet Marjana Simčiča, Sutor, Dolfo in še mnoge. Pijačo shranjujejo v prostorih (v shrambah), ki dajejo vinu najbolj optimalne pogoje za ohranjanje kvalitete. Shrambe se nahajajo kar 8 metrov pod zemljo, saj le tako lahko nudijo najboljše pogoje. Kot smo že omenili, pa boste v njihovi prodajalni zasledili tudi različne kulinarične dobrote, kot so: kis, testenine, oljčno olje, španski pršut in še nekatere druge.

Vinoteka Ljubljana center

Za vse najbolj zveste oboževalce vina pa so pripravili tudi pestro ponudbo kvalitetnih vin in vinskih vitrin. Ena izmed njih je vitrina Eurocave (model 3181S), ki zaradi svojih posebnih in specifičnih lastnosti ustreza prav vsem poklicnim zahtevam. Gre za večtemperaturno vinsko vitrino, ki velja za nepogrešljiv pripomoček za shranjevanje vina. Omogoča nastavljivo temperaturo, in sicer od 6 do 18 stopinj Celzija. Ta vitrina je poleg svoje praktičnosti in funkcionalnosti tudi izredno lepe oblike. Njena kapaciteta pa zajema 189 steklenic. Za ta pripomoček boste v omenjeni spletni trgovini odšteli 2.562 evrov, pri čemer pa bo vaša poštnina in dostava na dom brezplačna. 

Sodi

Cene posameznih vin se razlikujejo med različnimi vinarji. Velja pa, da boste za ceno izdelka odšteli popolnoma isto kot pri vinarju na domu. 

Vabimo vas, da si ogledate ponudbo, ki so jo za vas pripravili v spletni vinoteki. 

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *