Velike ploščice

Velike ploščice najpogosteje kombiniramo z manjšimi in tako pridejo majhne ploščice bolj do izraza. Uporaba večjega formata ploščic pomeni vizualno povečanje ali zmanjšanje prostora (odvisno od velikosti ploščic in prostora). Obenem pa bo prostor izgledal bolj odprt in povezan. Poleg tega pomeni tudi manjšo porabo fugirne mase in manj linij, ki razdeljujejo prostor.

Velike ploščice

Že nekaj časa so izredno priljubljene ploščice, ki imajo raznolike dizajne, barve, vzorce ali sijaj. Čedalje bolj se prodajajo mat ploščice, vendar tudi visok sijaj nič kaj ne zaostaja. V kolikor ste čisti ljubitelj klasike, vam predlagamo, da se odločite za belo barvo oziroma za tople barve keramike. K beli pa lahko kombinirate na primer različne barvne mozaike ali manjše ploščice z dekoracijo. V zadnjem času je izredno priljubljena tudi imitacija marmorja na keramičnih ploščicah. Na spletu je veliko fotografij, kjer so kopalnice »oblečene« v velike ploščice z imitacijo marmorja. Nekatere bodo takšne ploščice popolnoma navdušile, spet drugi ne bodo videli nič posebnega na njih.

Ne spreglejte podobnih vsebin:

Vse je odvisno od vašega okusa in od vaših želj. Svetujemo vam, da si pred nakupom ploščic ogledate različne spletne trgovine s keramiko in obiščete kakšno tehnično prodajalno.

Visoko kvalitetne keramične ploščice

Visoko kvalitetne keramične ploščice lahko naročite v spletni trgovini Top keramika. Tudi pomoč in svetovanje vam bodo nudili, če boste seveda to želeli. Vse kar morate storiti je, da pokličete v podjetje, in sicer na telefonsko številko: 030 629 599. Povprašate jih lahko karkoli v povezavi z njihovo ponudbo keramičnih ploščic in prijazni prodajalci vam bodo z veseljem odgovorili in vam  poskušali ugoditi.

Topkeraika

Na tem mestu vas moramo tudi spomniti, da si lahko v spletni trgovini ogledate njihovo ponudbo outlet ploščic (akcija). Izbirate lahko med različnimi velikostmi ploščic, med katerimi boste našli tudi velike ploščice, ploščice za kuhinjo, kopalnico, teraso, balkon, atrij in še druge prostore. Na voljo so številni modeli z modnimi dizajni in imitacijami (kamen, les, marmor, tkanina).

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *