Protizdrsna keramika

Protizdrsna keramika je priročna, funkcionalna in zares nepogrešljiva obloga na zunanjih površinah. Poleg tega pa je tudi lepega, modernega videza oziroma dizajna, ki lahko bistveno prispeva k izgledu vašega balkona, stopnišča ali terase. V nadaljevanju tokratnega članka smo za vas pripravili še več informacij o protizdrsni keramiki. Če želite izvedeti več informacij o tej tematiki, vas prijazno vabimo, da nadaljujete z branjem. Na enem mestu boste izvedeli veliko informacij, ki so izredno koristne!

protizdrsna keramika

Top keramika

Protizdrsna keramika sodi največkrat v kategorijo zunanjih ploščic. Slednje pa lahko (kot že omenjeno) bistveno prispevajo k izgledu vaših zunanjih prostorov. Obenem kvalitetne ploščice vplivajo tudi na dolgo življenjsko dobo vaših površin. Že na začetku moramo poudariti, da lahko protizdrsno keramiko kupite tako v različnih tehničnih trgovinah po celotni Sloveniji, kot tudi preko raznih spletnih trgovin. S takšno prodajo se med drugim ukvarjajo v družinskem podjetju Top keramika, kjer že vse od leta 2008 ponujajo kvalitetne keramične ploščice italijanskih proizvajalcev. Gre za majhno družinsko podjetje, kjer ponujajo veliko, široko izbiro različnih modelov notranjih in zunanjih ploščic. 

Top keramika

Odlična odpora proti obrabi in poškodbam

Vedite, da so prav vsi modeli zunanje keramike izdelani iz porcelanogresa ali granitogresa. Točno takšna sestava pa jim omogoča oziroma daje najboljše lastnosti, med njimi tudi obstojnost. Omenjene obloge so več kot odlično odporne proti obrabi, poškodbam, zmrzali in ne vpijajo vode ali katerih preostalih madežev. Pri zunanjih oblogah ima izreden pomen tudi protizdrsna keramika. Zaradi varnosti ima zunanja keramika omenjenega podjetja bolj grobo površino, kar pa ji omogoča protizdrsnost. Dokaz za to pa je oznaka R10, ki jo imajo nekatere ploščice. V ponudbi omenjenega podjetja vaš čaka velika ponudba ploščic, ki združuje vse naštete lastnosti-med njimi je tudi protizdrsna keramika. Slednja je primerna za oblaganje balkonov, atrija, stopnic, teras, okolice bazenov in preostalih površin. 

Visoka kvaliteta in nizke cene

Omenjene obloge vas ne bodo očarale le zaradi svoje kvalitete in cene, ampak tudi zaradi svojega izgleda. Verjamemo, da boste precej navdušeni nad njihovo domišljeno estetiko. Vse ljubitelje naravnih materialov bodo najverjetneje navdušile (v zadnjem času izredno priljubljene) ploščice v imitaciji videza naravnih materialov, kot sta les ali kamen. 

Trust titanium

Sedaj pa vam bomo predstavili izredno priljubljeni model, ki sodi v kategorijo zunanjih oblog in ga lahko najdete v zgoraj omenjenem podjetju. To so ploščice v imitaciji kamna, ki se imenujejo Trust titanium. Narejene so iz porcelanogresa in se ponašajo z izjemno obstojnostjo. Ponujajo vam odlično odpornost proti obrabi, poškodbam in zmrzali ter ne vpijajo vode ali madežev. Kot smo že omenili, jih uvrščamo v kategorijo zunanje keramike. Polagajo se lahko na travo, podstavke pesek ali pa se jih zalepi. Te obloge pa niso le kakovostne, ampak navdušujejo še z dovršeno estetiko. Narejene so po protizdrsnem standardu R11, zato so izredno primerne za oblaganje stopnic, terase, balkona, ostalih zunanjih talnih ali stenskih površin. Njihova barva je: antracit. Debelina meri 20 milimetrov, dimenzije pa so: 450 mm x 900 mm. Za kvadratni meter boste v omenjenem podjetju odšteli le 21 evrov. To se res splača! 

Trust titanium

Enostavno čiščenje

Tudi glede čiščenja in vzdrževanja so ploščice izredno praktične in funkcionalne. Za čiščenje tako rekoč potrebujete le vodo, vrč in (neobvezno) blago čistilo. Zelo pomembno je, da ne uporabljate močnih, jedkih čistil, saj lahko slednja uničijo površino obloge oziroma pospešijo odstopanje fug. Tega pa si nihče ne želi. 

Enostavno čišćenje

Znižanje do 60%

Na tem mestu vam toplo priporočamo, da si ogledate celotno ponudbo, ki so jo za vas pripravili v podjetju Top Keramika. Nikakor ne smete izpustiti outlet oziroma akcijske ponudbe, kjer so nekateri modeli znižani do -60 %! Za več informacij lahko pošljete tudi povpraševanje ali pa pokličete na znano telefonsko številko. Kliknite na zgornji odebeljeni napis in že v naslednjem trenutku se boste znašli na njihovi spletni strani. 

Znižanje do 60%
Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *