Varjenje Gusa

Varjenje gusa je zahtevnejša tehnika varjenja, pri katerem moramo paziti, da samega gusa na pregrejemo. Varjenje gusa lahka poimenijemo tudi varjenje sive litine. Gre za enega izmed najbol razlišrjenih konstrukcijskih materijalov.

Gus ima izredno dobre tehnološke in mehanske lastnosti, zato ga najdemo v najrazličnejših produktih. Njegova sestava se lahko glede na mikrostrukture (kemičnih snovi) med seboj razlikuje.

Varjenje Gusa

Varjenje gusa je zagotovo veliko bolj težje, kakor varjenje ostalih kovin. Pri varjenju gusa boste poleg kvalitetne opreme potrebovali tudi veliko praktičnega znanja in občutka. Varjenje gusa je mogoče tudi z nekaterimi ostalimi kovinami. Prav zaradi tega vam predlagamo, da varjenje gusa zaupate strokovanjakom na tem področju. Na začetku našga članka se nahaja povezava na spletno stran podjetja Remic. V podjetju Remic nabirajo izkušje z laserskim varjenjem gusa in ostalih materijalov že od leta 2003.

Ker gre za materijal, ki ne varimo tako pogosto vam predlagamo, da jih preko maila ali telefonske številke kontaktirate in se pozanimate o vseh podrobnih informacijah iz tega področja. Varjenje gusa zahteva podoben nivo znanja in opreme, kot naprimer varjenje bakra. S klikom na besedo varjenje bakra si lahko ogledate vse specifike tega materijala.

Varjenje gusa v zgoraj omenjenem podjetju opravijo s pomočjo laserskega varjenja, ki je zelo natančno in je primerno za odpravo najmanjših razpok in napak na materijalu. V primerjavi s klasičnimi načini varjenja nam ponuja veliko prednosti, kot je naprimer manjše segrevanje materijala, varjenje brez dotika in varjenje izredno tankih površin.

Za vse dodatne informacije o varjenju gusa se obrnite na podjetje Remic. Mi pa vas vabimo, da nam pod komentarji zaupate svoje izkušnje z varjenjem gusa!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *