Union Radler

Union Radler velja za eno izmed najbolj osvežilnih pijač, ki jo lahko kupite v skorajda čisto vsaki živilski trgovini. Poleg tega pa jo boste našli tudi na prodajnih policah nekaterih spletnih trgovin. Cena Radlerja je odvisna od več elementov, med katerimi so vrsta (kumara, limona, grenivka ali bezeg) in tudi od števila enot, ki jih boste kupili. Večkrat pa imajo vpliv na ceno tudi različne akcija ali ugodnosti, ki jih organizirajo podjetja oziroma trgovine. V kolikor naletite na zelo velike popuste oziroma nizke akcijske cene, lahko ob nakupu privarčujete kar precej denarja. Takrat se nakup še posebej izplača! Na tem mestu pa seveda ne smemo pozabiti, da ima omenjena pijača precej dolg rok trajanja, seveda v zaprti oziroma neodprti obliki. To pomeni, da je ni potrebno spiti takoj, ko jo prinesete domov. Na embalaži namreč največkrat piše mesec in leto, do kdaj je potrebno spiti Union Radler.

Union Radler

V nadaljevanju tokratnega članka vam bomo predstavili še nekoliko več informacij o tej pijači, ki jo varijo v pivovarni Union. Vljudno vas vabimo, da nadaljujete z branjem. V kolikor pa imate pri sebi Union Radler, vam svetujemo, da se z njim osvežite že kar zdaj, ob branju. 

Radler

Radler je še posebej priljubljen v večini Evropskih držav. Ali ste vedeli, da ga Nemci popijejo celo največ? Ja, prav ste prebrali. Nemci so namreč naravnost  očarani nad njegovim bogatim okusom, brez katerega si ne predstavljajo preživljanja vročih poletnih dni. Na podlagi zgodovinskih virov pa so tudi ugotovili, da so to pijačo pili že v 19. stoletju. Le kdo pa se ne bi mogel upreti tako osvežilnemu okusu, ki ga bogati sladko grenka kombinacija?

Radler

Posebne kombinacije sestavin

Trenutni trend za nastanek Radlerja je prav posebna kombinacija. Nujni sestavini sta namreč pivo in še limonin sok ali limonada. Slednjo pa lahko zamenja tudi kateri koli drugi sadni sok. Gre namreč za nepogrešljivo kombinacijo, ki mora biti v razmerju 3(pivo):2 (sadni sok). Šele takrat namreč doseže svoj najboljši možni okus! Pa ne samo okus… Naravnost očarani boste tudi nad njegovim dišečim, prijetnim vonjem. Kot zanimivost pa lahko na tem mestu še dodamo, da se po običajnem oziroma tradicionalnem receptu pripravlja Radler tako, da se zmeša srednje temno pivo z blago limonado. Slednjo pa lahko nadomesti tudi Sprite. V nasprotju s tradicionalnim receptom pa sodobne smernice narekujejo uporabo svetlega lager piva. 

kombinacije sestavin

Pivovarji so mnenja, da je za nastanek Union Radlerja potrebno imeti kar nekaj znanja. Spoznali so tudi, da je najbolj preprosta metoda za nastanek omenjene pijače povezana s tem, da zaustavijo fermentacijo pri 0,5 % alkohola. Gre za najlažji način, ki se ga poslužujejo v zadnjih letih. 

Union Radler z različnimi okusi

Kot najverjetneje veste, poznamo več različnih okusov Radlerja. Na policah v Slovenskih trgovinah boste našli okuse: grenivka, bezeg, kumara in limona. Nekateri so narejeni v brezalkoholni, nekateri pa v alkoholni različici. Ali ste vedeli, da brezalkoholno pivo ni popolnoma brez alkohola? Vsebuje namreč zanemarljivo vrednost, ki znaša 0,5 %. Ta procent nikakor ne more tako zelo slabo vplivati na vaše fizično ali psihično zdravje in si ga zato lahko privoščite kjerkoli in kadarkoli. Z njim se lahko odžejate tudi pred vožnjo z avtomobilom. V brezalkoholni različici lahko kupite Radler grenivka ali bezeg. Oba si torej lahko privoščijo tako odrasli, starejši kot tudi nekoliko mlajše osebe. 

Union Radler okusi

Union Radler z okusom bezga predstavlja pravo sadno osvežitev, saj vsebuje kar 4,5 % sadnega deleža. Poleg tega pa za njegov edinstveni okus poskrbijo tudi dodatni sokovi, in sicer: pomarančni, limetin, limonin sok ter izvlečki bezgovih cvetov. Pijača o okusom grenivke pa vsebuje še večji sadni delež, in sicer 6 %!

Odžejajte se z vašim najljubšim okusom te edinstvene alkoholne ali brezalkoholne pijače Union Radler! Naj vas okus popelje v vroče poletne dni tudi v času zime!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *