Točilnik za pivo

Točilnik za pivo ali točilna naprava predstavlja praktično rešitev za vse pivoljube! Od sedaj lahko imate ta edinstveni aparat doma tudi vi! Točilnik za pivo namreč lahko naročite kar preko spletne trgovine Rundasekunda, kjer je na voljo več modelov teh naprav. V ponudbi so: SUB Compact naprave, SUB naprave in Blade naprava. V nadaljevanju tokratnega članka vam bomo predstavili nekaj najbolj pomembnih lastnosti in prednosti posameznih točilnikov. Če žalite izvedeti več o tem, vas prijazno vabimo, da nadaljujete z branjem. 

Točilnik za pivo The Sub Black Edition

Najprej vam želimo predstaviti točilnik za pivo The Sub Black Edition, ki se ponaša s prav posebno hladilno in točilno tehnologijo. Poleg tega so prav vsi TORP sodčki skladni tudi s tem »črnim lepotcem«. Ta aparat zagotavlja super ekstra ohlajenost in predvsem najboljšo svežino točenega piva – kjerkoli in skorajda kadarkoli. Gre za inovativno napravo, ki bo navdušila ter očarala vas in tudi vaše goste z najbolj okusnim pivom! Ali veste, kdo je razvil The Sub? To sta bila mednarodno uveljavljena mojstra, Heineken in Krups, točilnik za pivo pa je oblikoval priznani industrijski oblikovalec Marc Newson. Ta aparat tako ponuja vse tisto, kar sicer ponujajo profesionalni točilni aparati – to je odličen okus in tudi nepozabno doživetje prave pivnice kar pri vas doma!

the sub black edition

Glede na to, da je ta točilnik razvit tako preprosto in obenem profesionalno, ga lahko uporablja prav vsak. Vendar pa mora posameznik oboževati pivo! Tudi vi izberite vašo najljubšo tekočino v sodčku, vstavite sodček in uživajte v okusnem, sveže točenem pivu. Aparat deluje tako, da ga je potrebno priključiti v elektriko in počakati, da se tekočina ohladi. Piva seveda ni potrebno spiti v enem dnevu, saj The Sub svežino in odličnost tekočine zagotavlja tudi do 15 dni. Vedite, da ta točilna naprava ohladi pivo na 2°C (hladilnik pa le na 6°C). Ob nakupu pa prejmete še 2 leti garancije. Naprava je prijazna do okolja – A+ energijski razred – le 11 W porabe v stanju pripravljenosti, ima nizko raven hrupa: 25 dB, embalaža (karton) in sodčki za pivo pa so 100 % primerni za recikliranje.

Točilnik Blade

Sedaj pa naj vam na kratko predstavimo še točilnik Blade. Slednji pivo ohladi na 2°C. Če se boste odločili za nakup, boste ob tem prejeli tudi garancijo, ki je veljavna 1 leto od dneva nakupa. Naj še poudarimo, da ta inovativni sistem na zračni pritisk ne potrebuje CO2 ali katerih koli drugih dodatkov. Blade je tako rekoč revolucionarni profesionalni sistem za točenje piva. Vsekakor je tudi izredno preprost za uporabo in namestitev. Priklopite in natočite pivo na kateremkoli pultu, pa tudi menjava sodčkov ni bila še nikoli tako preprosta. Preizkusite tudi sami ta edinstveni točilnik!

točilnik blade

Če pa želite opraviti nakup tega edinstvenega pripomočka, vam svetujemo, da kliknete na zgornji odebeljeni napis in napolnite vašo nakupovalno košarico.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *