Tisk zloženk je lahko izredno priročen pripomoček ali dodatek, ki bo poskrbel za predstavitev vaše dejavnosti, izdelkov ali drugih storitev. Najpogosteje se za izdelavo zloženk odločajo podjetja, klubi, društva, ustanove ali posamezniki, ki se ukvarjajo z določeno vrsto dejavnosti.

Tisk zloženk

Zloženko še drugače imenujemo tudi reklamna brošura in mi bomo v tokratnem članku uporabili oba izraza. Vljudno vas vabimo, da nadaljujete z branjem, saj smo v nadaljevanju pripravili še nekaj zanimivih informacij o tisku zloženk.

Reklamna brošura je neke vrste promocijski material, ki je sestavljen iz treh enako velikih listov. Ti so prepognjeni en čez drugega in izgledajo kot na primer pahljača.

V podjetju Grafika Gracer se že dolgo časa ukvarjajo s tiskom zloženk. Najprej vam nudijo oblikovanje zloženke. Izkušena in strokovno podkovana ekipa vam bo z veseljem pomagala pri grafičnem oblikovanju do te mere, da bo na koncu izgledala brošura točno tako, kot ste si jo zamislili na začetku.

Tisk zloženk

Pri tisku zloženk lahko izbirate med različno veliki zloženkami. Med najpogosteje uporabljenimi so velikosti 3 x 1/3 A3 ter 3x 1/3 A4 format. Pri izboru prave velikosti vam bodo pomagali zaposleni, saj točno vedo, katera velikost je najbolj ustrezna, da lahko brošura doseže svoj glavni namen. Potem bo sledilo tiskanje. Sodobna moderna tehnologija, ki jo uporabljajo za tiskanje, je izredno pomembna. Omogoča namreč uporabo številnih barvnih kombinacij, ki poskrbijo za vrhunski videz reklamne zloženke. 

Za tisk brošur uporabljajo offset tisk ali digitalni tisk. Slednji se najpogosteje uporablja za tiskanje manjših količin izdelkov, med tem ko je offset tisk najbolj primeren za tiskanje masovnih naklad (knjige, učbeniki). Obe obliki tiskanja sta izredno kvalitetni.

Za dodatne informacije o tisku ali izdelavi zloženk lahko pokličete v omenjeno podjetje ali pa jim napišete sporočilo na elektronski naslov: [email protected].

Svetujemo vam, da zaupate oblikovanje zloženk izkušeni ekipi Grafike Gracer in zagotovo boste zadovoljni s končnim izgledom!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *