Tisk zbornika

Tisk zbornika je aktualna tematika, o kateri bomo pisali tudi v današnjem članku. V kolikor želite izvedeti še več informacij o tem, vas prijazno vabimo, da nadaljujete z branjem. Na enem mestu boste izvedeli veliko zanimivega!

Tisk zbornika

Kaj je tisk zbornika?

Zbornik je publikacija s prispevki, ki so jih ali pa jih napišejo različni avtorji. Najbolj pogosto se za tisk zbornika  odločajo večja društva, saj jim ta publicistični dokument omogoča, da lahko različne prispevke »spravijo pod eno streho«. Med najbolj pogostimi društvi, ki se odločajo za tisk zbornika, je tudi športno in čebelarsko društvo.

Kaj je tisk zbornika?

Kje jih lahko natisnete?

Omenjeni publicistični dokument vam lahko natisnejo v različnih tiskarnah po celotni Sloveniji. Tudi v Celju se nahaja tiskarna, ki se imenuje Grafika Gracer. Pri njih se že vrsto let ukvarjajo s tiskanjem. Gre za tiskarno in obenem tudi založbo, ki ima že veliko izkušenj na področju tiska, grafike in dodelave tiskovin. Vse to opravljajo že vse od leta 1976. Ponujajo pa tudi nekaj ostalih storitev, in sicer: grafično oblikovanje, priprava, skeniranje in tudi fotografija. Kot smo že omenili, tisk dopolnjujejo še z založništvom in prodajo koledarjev, rokovnikov, planerjev in nekaterih drugih zanimivih, unikatnih poslovnih daril ter tudi promocijskih izdelkov. Pohvalijo se lahko z nekaterimi prednostmi, kot so: prilagodljivost, kvaliteta, hitra odzivnost in tisk z okolju prijaznimi materiali. Naj poudarimo, da se ves čas zavzemajo za nenehno izboljševanje kakovosti in zmanjševanje vplivov na okolje. To pa dokazujejo tudi z investicijo – lastno sončno elektrarno, ki so jo postavili nedolgo nazaj! Pri delu uporabljajo le papir in karton, ki ima ustrezne certifikate.

Grafika Gracer

Pri Grafiki Gracer že od samega začetka vsako leto del sredstev namenijo tudi za različne investicije, ki njihovemu strojnemu parku omogoča tehnično dovršeno proizvodnjo. To pa seveda pomeni, da vam lahko natisnejo kadarkoli – karkoli!

Predlagamo vam, da pokukate tudi na njihovo spletno stran. Kliknite na zgornji odebeljeni napis in že se boste znašli na njihovi spletni strani.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *