Termo nogavice

Termo nogavice so tako zasnovane, da nudijo toploto in mehkobo vsak dan. Še posebej priljubljene so v zimskem času, ko nas ujame mraz. Mi vam bomo v tokratnem članku predstavili kvalitetne termo nogavice, ki si jih lahko ogledate ali naročite v spletni trgovini SPORTNA-OBLACILA.SI.

Termo nogavice

Gre za termo nogavice Dexshell, ki imajo visoko toplotno zaščito, udobje in so namenjene za zunanjo uporabo. Sestavljene so (med drugim) tudi iz merino volne, ki še dodatno prispeva k vzdrževanju toplote. Čeprav zadržijo toploto so hkrati tako zasnovane, da dihajo. Njihova prednost je ta, da so nepremočljive nogavice (waterproof) in odporne na veter (windproof). Tako se boste v njih počutili odlično na pohodih po mestu ali v hribih.

Dexshell

Pa naj vam še naštejemo nekatere druge razloge, zakaj morate preizkusiti Dexshell nogavice. Kot smo že omenili, so popolne za različne vrste aktivnosti. Nepogrešljive so pri trekingu, pohodništvu, kolesarjenju in tekanju.

Izbirate lahko med različnimi dizajni nogavic za odrasle moške, ženske ali pa za otroke. V ponudbi so črtaste, zelene ali večbarvne nogavice in markirna barva ali mornarska barva. Vi boste izbrali takšen dizajn, ki bo bolj primeren za vaš stil. Na voljo so tudi nogavice različnih dolžin, in sicer od gležnjev pa do sredine stegen. Odlično jih boste nosili v različni čevljih. Na tem mestu vas moramo še obvestiti, da nogavice obvezno nosite s čevlji. Nepričakovani ostri delci na tleh bi namreč lahko uničili ali poškodovali membrano, če bi hodili neposredno po tleh.

merino

Za Dexshell izdelke je znano, da imajo Porelle membrano. Slednja je prav edinstvena, saj je vodoodporna in zračna. Gre za tanko, a super močno plast, ki je obdana z notranjo in zunanjo plastjo. Ima triplastno strukturo.

Bodite brezskrbni in zaščiteni v različnih vremenskih pogojih in se že danes odpravite dogodivščinam naproti s kakovostnimi termo nogavicami. Zagotavljamo vam, da jih boste z veseljem nosili vsak dan!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *