Terme novo leto

Terme novo leto

Terme novo leto bo pričala čarobno vzdušje. Sprostite sein preživite nekaj časa v toplicah. Po napornem letu si zaslužite oddih v toplicah v družbi svoje družine ali izbranke. V toplicah so za vas pripravili poseben paket. Terme za novo leto bodo vključevale prav poseben program, ki ga bomo predstavili v nadaljevanju našega članka.

Z malo sreče, bo v termah za novo leto za vdušje poskrbel tudi sneg. Zadnja leta ga na ta termin v Sloveniji žal nimamo veliko, upamo pa, da bo letos drugače in bomo lahko skupaj zakorakali v novo leto, novim priložnostim na proti.

Pa poglejmo nekaj stvari, ki nam jih nudi program term za novo leto.

Za nastanitev bodo poskrbele udobne in prostorne sobe. Po celotnem kompleksu boste imeli brezplačen dostop do hitrega interneta, ki so ga pred kratkim posodobili in obnovili. Tako boste lahko vedno v stiku z dogajanjem po celotnem svetu.

Za prehrano bodo posrbeli izvrstni kuharji s pomočjo polpenziona. Predlagamo vam, da izberete termin od 28.12.2018 do 2.1.2019 in stopite v novo leto povni energije.

S pomočjo dnevnega vstopa v bazene, savne in firnes vam vsekakor ne bo čas. Zaplavali boste lahko v termalni vodi, se oddahnili na ležalnikih ali švicali v savnah. Prav tako boste lahko termalno vodo preizkusili iz pod pipe. Tako ne bo zgolj okusna hrana poskrbela za okuse, ki jih boste doživeli.

V sobi vas bo pričakal kopalni plašč in kartica ugodnosti, ki jo boste lahko koristili v celotnem kopleksu. Tako si boste po znižani ceni privoščili terapije, ayurvedo, bownovo terapijo, kakšno masažo ali kar koli drugega.

Gostje nameščeni v hotelu Thermana Park Laško lahko izbirajo med Silvestrsko večerjo Moulin Rouge v Veliki dvorani Kongresnega Centra ali Svetom pravljic v Termalnem Centru. Gostje nameščeni v hotelu Zdravilišče Laško lahko izbirajo med Silvestrsko večerjo Moulin Rouge v hotelski restavraciji Vrelec ali Svetom pravljic v Termalnem Centru.

Ponudba preživljanja novega leta je več kot pestra in prepričani smo, da jo boste znali izkoristiti, da bo nepozabna.

Terme novo leto
Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *