Terme cenik

Terme cenik lahko najdete na priloženi povezavi. Za vas pa bomo izpostavili nekaj ključnih podatkov in cen, ki vam bodo prišla prav. Terme cenik med samim letom ne spreminjajo. Spreminjajo pa se paketi, ki jih v različnem delu leta lahko izkoristite. Tako lahko najdete program terme novo leto.

Terme novo leto – terme cenik in ponudba

Terme novo leto so odlična izbira za vstop v novo leto. Poseben večer je za vas na voljo že od 133 € / noč po osebi in vključuje kar nekaj razlilnih stvari. Nameščeni boste v dvopostelni standardni sobi. Za prehrano pa bodo poskrbeli s pomočjo polpenziona. Tako kot se za terme spodobi, boste imeli neomejen vstop v bazene s termalno vodo obeh hotelov v Laškem. Niso pozabili na malenkosti, kot je kopalni plašč v sobi, brezplačen hiter internet, pitje termalne vode, animacije in rekreacija.

Prav tako imate možnost, da doplačate sirvestersko ponudbo po ceniku term.

Cenik term – savne, bazeni in fitnes

Cenik term lahko najdete na povezavi, ki smo jo priložili na začetku našega članka. Vsekakor pa je potrebno izpostaviti nekaj zanimivih paketov, ki so vam na razpolago. Kosilo v hotelski restavraciji lahko odrasli dobite že za 10 € po osebi. Dnevna odrasla za bazen je 11 oz 12 € med vikendi in prazniki. Za otroke boste odšteli 6 € oz. 7 €.

Odlična pa je sestavljen termin cenik za obisk bazena in savne hkrati. Celodnevno vstopnico lahko med tednom dobite tako za zgolj 17 € oz. 18 med vikendi in prazniki.

Za vse, ki se navdušujete nad fitnesom, boste vanj lahko vstopili za samo 6 €. V kombinaciji fitnesa in bazena, pa bo cena znašala 14 €.
Prav tako si lahko izposodite brisače, rjuhe, rokavčke, kopalni plašč in kopalke.

 

Za vse, ki na dan vstopa v kopališče Laško praznujete rostni dan, pa imate ob predložitvi dokumenta na ta dan brezplačen celodnevni vstop v bazen in savno!

Cenik term – Terapije

Na ceniku term lahko najdete široko ponudbo terapij, masaž, meritev, kineziotapinga…. Za bownovo terpija boste odšteli 45 €, čas trajanja pa znaša 55 minut. Na voljo pa je tudi bownova terapija za dojenčke. Predlagamo, da si ogledate bownovo terapija cenik in pregledate vse različne oblike terapije!

V ceniku term boste odkrili še veliko drugih stvari. Naj omenimo nekatere najbolj zanimive. V termah so znani po svoji naravnanosti do izvajanja različnih oblik terapij. Zato vam bomo tukaj predstavili nekaj zanimivih programov, ki jih izvajajo in za njih še mogoče niste slišali.

Ayurveda in storitve

Ayurveda je starodavna indijska veda. Razdeljena je na več različnih programov. Pravega izberete skupaj s terapevtom. Na ceniku term lahko zasledimo, da se cene Ayurvede gibljejo od 13 do 72 €. Cena je seveda odvisna od zahtevnosti in trajanja določene terapije.

Talo lahko med drugim najdemo:

  • Garshan s kristali soli
  • Sprostilna masaža
  • Pizhichil
  • Njavarakizhi
  • Sirodhara
  • Dhanyamla Dhara
  • Takra Dhara
  • Vasthi
  • Sirovasthi
  • Udvarthanam

Cenik masaž v termah

Kot se za terme spodobi, lahko v njihovi ponudbi najdemo tudi različne pakete masaž. Na voljo imate wellness masaže telesa, hrba, nog, športno masažo celega telesa ali zgolj določenega dela, shiatsu masažo, lomi lomi.

Za vas pa so pripravili tudi nekaj popolnoma drugačnih masaž, kot jih poznate. Za nova doživetja bo poskrbela masaža kakavovo doživetje, vrelec mladosti in dotik petih elementov.

Za vse ljubitelje industrijske konoplje, vam je na voljo masaža s konoljinimi nopi. Prav tako imajo v ponudbi široko izbiro storitev pod kategorijo Ultratore futura pro.

Pivovski wellness tretmaji

Kot se za Laško spodobi, imate na voljo pivovsko kopel za dve osebi in pivovsko kopel z večerjo za dve osebi, masažo telesa in masažo hrbta.

Da pa ne razkrijemo vseh skrivnosti, ki vam jih ponujamo, vam predlagam, da terme za nekaj dni obiščete tudi sami in nam zaupate kaj ste odrili sami.

 

Terme cenik
Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *