Stroj za brušenje nožev

Stroj za brušenje nožev je nepogrešljiv pripomoček, ki ga lahko uporabljate doma in v poizvodnji.

Brez prave ostrine, boste pri vašem vsakdanjem delu lahko imeli različne težave, zato vam predlagamo, da se odločite za kvaliteten stroj za brušenje nožev, ki vam je na voljo v podjetju Vi-Ja.

Kot strokovnjaki na področju mesarske opreme, bodo znali poskrbeti za nabrušene nože in mesarske sekire.

Stroj za brušenje nožev lahko uporabite v različnih delavnicah. Največ kupcev prihaja iz mesarske industrije, restavracij, delikates, lovskih družin… Vsekakor pa si kvaliteten stroj za brušenje nožev, ki je izdelan v Nemčiji zaslužite tudi za domačo uporabo!

V kolikor se boste odločili za kvalitetn stroj Dick RS-75 boste imeli v paketu 1 brusno mesto, kjer boste brusili svoj nož, brusni kamen, ki je prevlečen z diamantnim prahom. Ko se kamen izrabi imate možnost zamenjave le tega. Nekateri proizvajalci tega ne omogočajo, zato boste morali kupiti nov stroj za brušenje nožev.

Edina slabost tega stroja je ta, da z njim ne morete brusiti valovitih nožev. To so največkrat tisti noži, ki jih uporabljamo pri rezanju kruha.

Ob nakupu vam bo pripadala tudi 1 letna garancija na stroj!

Za vse informacije vam predlagamo, da se obrnete na podjetje Vi-Ja, kjer vam bodo z veseljem svetovali o najboljšem produktu za vaše potrebe!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *