Stenske ploščice imitacija kamna

Stenske ploščice imitacija kamna prodajajo v številnih tehničnih trgovinah po celotni Sloveniji. S prodajo tovrstnih ploščic pa se med drugim ukvarja tudi podjetje Top Keramika. Gre za mlado družinsko podjetje, ki deluje vse od leta 2008. Pri njih se ukvarjajo s prodajo različnih keramičnih talnih in stenskih oblog, ki so primerne za oblaganje notranjih in zunanjih površin. Naj še omenimo, da prodajo ploščice italijanskih proizvajalcev, ki jih uvažajo v Slovenijo. V njihovi ponudbi so skozi celo leto različni modeli oblog, med drugim tudi stenske ploščice imitacija kamna. Slednje se odlično podajo v kopalniške prostore, saj delujejo naravno in obenem nevtralno. Zaradi svoje barve so tudi izredno priročne za kombiniranje z ostalim pohištvom, dodatki in notranjo opremo. To so izredno lepe in elegantne obloge, ki pa so vsekakor tudi kvalitetne. 

Stenske ploščice imitacija kamna

Dolgo življensko dobo stene

Poudariti moramo, da lahko s stenskimi ploščicami zagotovite precej dolgo življenjsko dobo stene. Omenjene obloge namreč ponujajo zaščito pred umazanijo, poškodbami in tudi vlago. Poleg tega lahko vrhunski, moderni dizajni poskrbijo še za prijetno bivalno okolje. Na tem mestu moramo izpostaviti, da lahko z individualno obravnavo skupaj s svetovalci iz podjetja poiščete najbolj optimalne stenske ploščice, s katerimi boste obložili vaše stene v določenem prostoru. Izredno pomembno je, da se stenske ploščice imitacija kamna ujemajo tudi z ostalimi elementi, barvami in pohištvom v prostoru. 

življensko dobo stene

Na tem mestu naj še poudarimo, da so keramične ploščice iz omenjenega podjetja narejene iz porcelanogresa ali granitogresa. Takšna sestava jim omogoča, da lahko dočakajo dolgo življenjsko dobo! Ploščice so še izredno trpežne, vzdržljive in tudi enostavne za čiščenje. Za čiščenje namreč lahko uporabite le krpo in vodo ali blago čistilo. Vsekakor pa vam odsvetujemo uporabo močnih čistil, saj lahko uničijo površino oblog ali pa pospešijo odstopanje fug!

Oglejte si ponudbo, ki so jo za vas pripravili v podjetju Top Keramika – kliknite na zgornji odebeljeni napis!

– kliknite na zgornji odebeljeni napis!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *