Sok ananas

Sok ananas je prava poslastica v kozarcu. Iz ananasa namreč črpajo njegovo naravno sladkost ter bogat okus, ki spominja na poletno toplino. Ravno zaradi tega lahko pozimi greje in osveži, ko je vročina neznosna. Poleg tega je sok ananas poln vitaminov, mineralov in vlaknin. Velikokrat ga uporabljajo tudi za pripravo koktejlov in slastnih sladic. 

Sok ananas

V nadaljevanju tokratnega članka vam bomo prestavili še več informacij o omenjeni tematiki – Sok ananas. Če želite izvedeti več podatkov o tem, vas prijazno vabimo, da nadaljujete z branjem. 

Fructal

Sok ananas proizvajajo tudi v znanem podjetju Fructal. Pri njih že ves čas dosledno izražajo svoje poslanstvo in poslanstvo svojih blagovnih znamk. Temeljni vrednosti Fructala sta kakovost in pozitiven odnos do narave. Slednji sta v uporabi že odkar so začeli z delovanjem (leta 1945) oziroma od takrat, ko so se začeli ukvarjati z žganjekuho. Podjetje se je skozi zgodovino zaradi zagnanosti in pripadnosti precej hitro razvijalo in napredovalo v različnih pogledih. Temu so sledili tudi potrošniki, ki so ves čas podpirali razvoj podjetja. Danes v podjetju izdelujejo najbolj kakovostne izdelke iz najboljšega sadja ter drugih plodov narave. 

Fructal

Nenadomestljiv okus,

Med izredno priljubljenimi izdelki je tudi Fructal sok ananas, ki združuje sadne sokove in nektarje. Slednje odlikuje izjemen, nenadomestljiv okus, saj so pridobljeni iz prvovrstnih sadnih surovin. To so sveže stisnjeni sokovi, kaše in zgoščeni sokovi, ki jih pred uporabo natančno pregledajo strokovnjaki iz Fructalovih laboratorijev. V litrski embalaži so primerni tako za uporabo doma, kot tudi v gostinstvu. 

Benefiti konzumiranja soka od ananasa

V nadaljevanju članka vam bomo predstavili nekaj razlogov, zakaj je koristno uživati omenjeni sok. Najprej moramo poudariti, da sok ananas vsebuje organske kisline. Te povečujejo v telesu vpojno moč hranljivih snovi. S tem boste zagotovo dlje časa ostali siti in boste imeli boljšo prebavo. Ste že slišali, da bi po vsakem kozarcu morali popiti kozarec ananasovega soka? Tako bodo vaše prebavne motnje zagotovo izginile. Naj poudarimo, da omenjena tekočina vsebuje tudi mnogo zdravih mineralov. Med njimi je kalcij, ki je bistven mineral za naše kosti. Vendar pa še zdaleč ni edini. Telo potrebuje tudi mangan, ki je prav tako izredno pomemben za telo. Nekateri celo menijo, da je najbolj pomemben. Tega je v kozarcu ananasovega soka (2dcl) okoli 73 %. Vsebuje tudi vitamin A. Ta krepi zdravje oči, ščiti mrežnico pred poškodbami in obenem tudi preprečuje zamegljen vid. Zares vsi šoferji bi morali redno piti to tekočino. Zelo priporočljivo pa je tudi za občasne šoferje, da ga popijejo vsaj eno uro pred začetkom potovanja. Že vrsto let so dobro poznane tudi ananasove shujševalne diete. Nekoliko manj pa so poznane lastnosti ananasa pri preprečevanju notranjih vnetij. Pomaga še pri celjenju ran, preprečuje posledice sladkorne bolezni, preprečuje raka in še veliko več. Seznam vseh bolezni, ki jih zdravi ananas, je zares dolg in se še dopolnjuje.

Čišćenje telesa

Naj poudarimo, da je omenjeni napitek tudi rahel diuretik, kar pomeni, da pomaga pri čiščenju telesa. S tem preprečuje bolečine v sklepih in nevtralizira stranske učinke artritisa. To velja tudi pri večjih fizičnih obremenitvah, kjer je dobro popiti kozarec soka prej in tudi po določenem delu. Nazadnje naj še omenimo, da so strokovnjaki ugotovili kako zelo se poveča uspešnost kemoterapije v kombinaciji z bromelainom. Slednji je antioksidant, ki napada rakave celice. Ker pa preprečuje tudi njihovo rast, bi morali ananas piti tudi zdravi ljudje. 

Čišćenje telesa

Nakup

Predlagamo vam, da naročite omenjeni napitek še danes in tako poskrbite za svoje zdravje! Zagotovo bodo nad okusom slastnega ananasovega soka navdušeni tudi otroci. Naročilo lahko opravite preko spletne trgovine Rundasekunda, kjer imajo za vse vas pripravljene še druge brezalkoholne napitke. Kliknite na zgornji odebeljeni napis in že v naslednjem trenutku se boste znašli v spletni trgovini.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *